A4-Tomek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 widziałem na allegro kiedyś przejściówki pod wzmaki jakoś nie przemawia do mnie Ori radio więc powracam do pytania Nie interesuje mnie Ori radio !!! :decayed:
Polko_V Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pionnierki, kenwoody i alpine bardzo ładnie grają, ale również możesz sobie jakieś sony zaaplikować, gorsze ale da się ładnie ustawić. Lecz te pierwsze trzy na pewno są "inne" Ja miałem dużo radyjek w swoim czasie...miałem starego pionniera i kenwooda i dla mine bomba grały...mocne, wyrazisty bass i dużo ustawień, każdy znajdzie coś dla siebie. Kumpel ma alpine i warte polecenia również j/w. Miałem również jvc, lg i sony. JVC nawet dobra jakość dzwięku, ale o niebo lepszy ma sony:wink:. LG to...może posłużyć ewentualnie do "dania głosu" w garazu:kwasny:. I przede wszystkim żadne boshmany czy peylingi:facepalm: Ale to moje zdanie... I oczywiście...TAK!! Wiem, że jeżdzę ze mizernej jakości dzwięku symphonia (audi) i w dodatku ze spalonymi wyjściami, ale narazie (strzelam) 1600 zeta z kompletnego RNS-a nie uśmiecha mi się dać
Sebek (-_-) Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Siemka, zna ktoś może to autko lub ktoś coś wie o nim? Audi A4 16700.00 PLN. Siemianowice Śl - otoMoto.pl
H4mm3R Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Czujnik w ASO 150zyli To je audi to kosztuje, jak nie to przesiadka do cinquecento
A4-Tomek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Pionnierki, kenwoody i alpine bardzo ładnie grają, ale również możesz sobie jakieś sony zaaplikować, gorsze ale da się ładnie ustawić. Lecz te pierwsze trzy na pewno są "inne" Ja miałem dużo radyjek w swoim czasie...miałem starego pionniera i kenwooda i dla mine bomba grały...mocne, wyrazisty bass i dużo ustawień, każdy znajdzie coś dla siebie. Kumpel ma alpine i warte polecenia również j/w. Miałem również jvc, lg i sony. JVC nawet dobra jakość dzwięku, ale o niebo lepszy ma sony:wink:. LG to...może posłużyć ewentualnie do "dania głosu" w garazu:kwasny:. I przede wszystkim żadne boshmany czy peylingi:facepalm: Ale to moje zdanie... I oczywiście...TAK!! Wiem, że jeżdzę ze mizernej jakości dzwięku symphonia (audi) i w dodatku ze spalonymi wyjściami, ale narazie (strzelam) 1600 zeta z kompletnego RNS-a nie uśmiecha mi się dać no ja mam starego Pioneer'a z którego jestem mega zadowolony jeśli chodzi o dźwięk. Szkoda że szlag już je trafia. Myślałem czy znowu nie kupić Pioneer'a ale nie wiem jak wygląda jakość grania tych nowych
SebaMC Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Siema Ja pare lat temu kupilem taniego alpine z allegro z czerwonym podswietleniem i usp z przodu, jakosc jak inne radia, cena dosc niska a jakos wykonania na dobrym poziomie, do dzisiaj go mam i nie mam uwag, jak nie zalezy Ci na jakis mega ustawieniach i bajerach typu dvd, Bluetooth itp to bier jakiegos alpine. Co do wyjsc RCA to wystarczy ze w byle jakim radiu wyprowadzisz kabelki z przedwzmacniacza i to tyle
miron78 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dzisiaj wpadnę po pracy prosto czyli ok 19.00
Christiano Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam. Panowie gdzie dokładnie się spotykacie? Pod Forum czy przy Arenie?
horny devil Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Arena przy nauce jazdy. Ja dziś będę chyba kaczką
Christiano Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 To tam koło norauto? Jak tam to może się pojawie poznać kolegów ze Śląska
horny devil Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Nie do końca. Jak wjedziesz na tą główną płytę parkingową to zobaczysz szkołę jazdy. My jesteśmy przed nią
SebaMC Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Ja tez bede ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 17:41 ---------- Ja tez bede
tomaszstn Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 No i po spociku Były 2 osoby nowsze, mam nadzieję że jeszcze zawitają do nas, miło było poznać
Polko_V Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Grzesiu będziesz dziś?? no nie bardzo na 17.30 miałem:grin: a teraz piję piffko
Rekomendowane odpowiedzi