Christiano Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Nie nie Znajomy prosił żeby napisać więc pisze
H4mm3R Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 O B6 1.8T pytał się Carrier czy jak mu tam, co chwilę jakieś PW mi wysyła
horny devil Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Proszę co znalazłem w spamie dziś Tempomat Waeco Magic Speed MS- - Tempomaty
Arturoo Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Dźwignia tempomatu Waeco Magic Speed MS-BE6 - Tempomaty prawie jak w b6/7
horny devil Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Dźwignia tempomatu Waeco Magic Speed MS-BE6 - Tempomatyprawie jak w b6/7 Toś pojechał :polew: Swoją drogą ciekawa alternatywa jeśli ktoś nie ma elektronicznej przepustnicy i czujników na pedałach. Jeszcze jak by było ździebko tańsze :whistling:
Majkel Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Horny dzięki za minispota na strefie pod M1
horny devil Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Horny dzięki za minispota na strefie pod M1 W sumie dzięki tobie nie spędziłem wieczoru przed TV więc to ja Szkoda że nie widziałem kijanki na boku ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- P.S. Przyczepności na kolejne dni
Majkel Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Horny dzięki za minispota na strefie pod M1 W sumie dzięki tobie nie spędziłem wieczoru przed TV więc to ja Szkoda że nie widziałem kijanki na boku ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- P.S. Przyczepności na kolejne dni Przewracająca się Kijanka rzeczywiście ciekawie wyglądała... co zrobić, kożdego szkoda podziękował, przyda mi się
SebaMC Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Horny dzięki za minispota na strefie pod M1 W sumie dzięki tobie nie spędziłem wieczoru przed TV więc to ja Szkoda że nie widziałem kijanki na boku ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:13 ---------- P.S. Przyczepności na kolejne dni Przewracająca się Kijanka rzeczywiście ciekawie wyglądała... co zrobić, kożdego szkoda podziękował, przyda mi się Jaka kijanka na boku? kurde, że akurat dzisiaj był festiwal tyskie w Chorzowie macie jakieś foto/film?
Majkel Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 był koleś który chciał pokazać wszystkim jaki dobry jest w kręceniu bączków swoją Sorento z silnikiem 3,5... ale niestety, wysoki zawias + nierówna nawierzchnia i koleś momentalnie wylądował na boku całą prawą strone skasował...
SebaMC Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 był koleś który chciał pokazać wszystkim jaki dobry jest w kręceniu bączków swoją Sorento z silnikiem 3,5... ale niestety, wysoki zawias + nierówna nawierzchnia i koleś momentalnie wylądował na boku całą prawą strone skasował... łokuwa niektórzy powinni na rowerze jeździć ... siema
Arturoo Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 .....jak to u Was na spotach sie słyszy.........." Ja jebie te żyjesz ..."
Rekomendowane odpowiedzi