Mario22 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Bry z rana ... i psssyyyttt po nocce ... jedni sie bawili inni pracowali i wszyscy maja od teraz weekend ...
Arturoo Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 rano to byłem chyba jeszcze wczorajszy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- ale było hasło wieczoru................................ : ała ała ała ..................:polew::polew:
Polko_V Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Bry z rana ... i psssyyyttt po nocce ... jedni sie bawili inni pracowali i wszyscy maja od teraz weekend ... tiaa...curva weekend yhyymmm...dziś robiłem 14 dzień bez przerwy ale dobrze, że następny tydzień na nocki:whistling: i może w pt "s" za niedzielę se załatwię rano to byłem chyba jeszcze wczorajszy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- ale było hasło wieczoru................................ : ała ała ała ..................:polew::polew: czemu "ała":grin:??
horny devil Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Moze jasniej? Nie kazdy sie bawil tam gdzie wy
Arturoo Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Bry z rana ... i psssyyyttt po nocce ... jedni sie bawili inni pracowali i wszyscy maja od teraz weekend ... tiaa...curva weekend yhyymmm...dziś robiłem 14 dzień bez przerwy ale dobrze, że następny tydzień na nocki:whistling: i może w pt "s" za niedzielę se załatwię rano to byłem chyba jeszcze wczorajszy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- ale było hasło wieczoru................................ : ała ała ała ..................:polew::polew: "czemu "ała"??" dzwoń do krola...on Ci wyjaśni
Polko_V Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 ...oo...to raczej się nie dowiem:whistling:
Majkel Opublikowano 16 Września 2013 Opublikowano 16 Września 2013 Bry z rana ... i psssyyyttt po nocce ... jedni sie bawili inni pracowali i wszyscy maja od teraz weekend ... tiaa...curva weekend yhyymmm...dziś robiłem 14 dzień bez przerwy ale dobrze, że następny tydzień na nocki:whistling: i może w pt "s" za niedzielę se załatwię rano to byłem chyba jeszcze wczorajszy ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ---------- ale było hasło wieczoru................................ : ała ała ała ..................:polew::polew: "czemu "ała"??" dzwoń do krola...on Ci wyjaśni pewnie i tak nie odbierze, bo na bank jeszcze palce w wodzie święconej moczy :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi