Arturoo Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 ............. tak mi się już marzy z SG kebabik:slina: ani nie gadaj
Polko_V Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Też bym chciał do roboty wrócić a tu jeszcze zostało 4 tygodnie urlopu yyy...a coś chory jesteś?? Wybacz nie wiem
dawid_sc Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 witam z rana:)Panowie ma moze ktos z was audi a6 2.7 tdi:P??? albo wie ktos jak sie sprawuje?? bo mam okazje kupic od szefa za 5tys euro kombi klima itd 2006rok i chodzi mi o ten silnik jak i co z nim moze byc nie tak
horny devil Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 witam z rana:)Panowie ma moze ktos z was audi a6 2.7 tdi:P??? albo wie ktos jak sie sprawuje?? bo mam okazje kupic od szefa za 5tys euro kombi klima itd 2006rok i chodzi mi o ten silnik jak i co z nim moze byc nie tak Znajomy ma w budzie C6 przed FL. Jeśli chodzi o silnik to po wycięciu pdf`a było trochę jaj ale to dlatego że trafił na gamoni. Dopiero ogarnięty chłopak z Rybnika mu to poskładał że działa. Padła też jedna z przepustnic (chodzi o skrajne położenie) co skutecznie odcinało moc. Z tego co pamiętam to miał coś z klimą że nie chciała dmuchać i padł jeden xenon. To wszystko w ciągu roku użytkowania i tras po całej EU.
dawid_sc Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 yhm akurat xenonu nie ma tu w niej no to dobra bede mial na uwadze bo duzo tych aut tu nie dziwie sie ze polacy sciagaja troche maja przebitki
horny devil Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Wiesz jak masz vcds to podepnij i się dowiesz. Mi klima i przepustnica wyskoczyła na dużo przed nim przestało działać
H4mm3R Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 2.7 to to samo co 3.0 tdi, różnica to inne korbowody. Na początek to trzeba zaślepić klapy w kolektorach ssących. Również napinacz łańcucha rozrządu lubi się odzywać i po pewnym przebiegu pompki zaczynają lać i wtedy trzeba je wymienić bo mogą wypalić dziurę w tłoku.
Polko_V Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 rankiem tak pisał kiedyś tam, taki człowiek...chyba Guregoru się zwał, lecz od dłuuugiego czasu, ślad po nim zaginął ...ponoć w ostatnim sezonie serialu "Agenci NCIS", jest wątek o nim, że go poszukują :decayed:
diman Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki kościół ładny, panna młoda ładna pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana prezent z życzeniami przekazane Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach i dla Krola za towarzystwo Później dorzucę fotki
Majkel Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki kościół ładny, panna młoda ładna pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana prezent z życzeniami przekazane Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach i dla Krola za towarzystwo Później dorzucę fotki do usług Tyle kierunkowskazów co dzisiej to normalnie przez 2 lata niy wyświyca, teraz trza bydzie zaś przyoszczędzić żarówki hasło dnia "k**wa zabije Nas!!" :polew:
horny devil Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki kościół ładny, panna młoda ładna pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana prezent z życzeniami przekazane Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach i dla Krola za towarzystwo Później dorzucę fotki Dzięki że daliście znać co i jak ---------- Post dopisany at 17:29 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- rankiem tak pisał kiedyś tam, taki człowiek...chyba Guregoru się zwał, lecz od dłuuugiego czasu, ślad po nim zaginął ...ponoć w ostatnim sezonie serialu "Agenci NCIS", jest wątek o nim, że go poszukują :decayed: :polew:
Majkel Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki kościół ładny, panna młoda ładna pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana prezent z życzeniami przekazane Podziękowania dla Mańka za miłą przejażdżkę pamiętaj o kierunkowskazach i dla Krola za towarzystwo Później dorzucę fotki Dzięki że daliście znać co i jak Przecież szło to samo pw do wszystkich
tomaszstn Opublikowano 21 Września 2013 Opublikowano 21 Września 2013 Też bym chciał do roboty wrócić a tu jeszcze zostało 4 tygodnie urlopu yyy...a coś chory jesteś?? Wybacz nie wiem Mam ponad 5 tygodni wolnego ale zamiast wypocząć to marzę o powrocie do pracy ---------- Post dopisany at 18:26 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Delegacja A4 klubu wróciła ze ślubu Gregora i Agnieszki kościół ładny, panna młoda ładna pan młody szwarny:decayed: Mirona fura wypucowana prezent z życzeniami przekazane Później dorzucę fotki Szkoda że nie mogłem jechać Oczywiście Młodej Parze 100 Lat w szczęśliwości a fotki chętnie zobaczę
Rekomendowane odpowiedzi