Pucek Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Niedziela, lekki kac po imprezie, a najważniejsze DZIEŃ WOLNY:yeee:
Mario22 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 1 srebrne a 4 czarne hmmm ... :confused:
Pucek Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Mario, jeżeli chcesz felgi z rantem to MUSISZ to obniżyć, nie tak jak masz teraz tylko gwint i go posadzić, zrobisz tak?
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Mario, jeżeli chcesz felgi z rantem to MUSISZ to obniżyć, nie tak jak masz teraz tylko gwint i go posadzić, zrobisz tak? Pucek do tego trzeba mieć cojones
Pucek Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Mario, jeżeli chcesz felgi z rantem to MUSISZ to obniżyć, nie tak jak masz teraz tylko gwint i go posadzić, zrobisz tak? Pucek do tego trzeba mieć cojones Właśnie:decayed: Skończy się na tym że zostaną obecne
H4mm3R Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Zaraz nam tu strzeli elaborat czemu on woli jeździć na źródła termalne i pic piwo niż inwestować w gwint i heble
Mario22 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Nie nie ... gwintu nie bedzie po prostu po 3 latach czas na zmiane felg ... ok beda bez rantu a bardziej szprychowe ... moze ten nr 1 ... po ostatniej probie kradziezy auta nie bede nic juz robil a felgi mam okazje zmienic bo i tak bym musial kupic opony bo te juz zjechalem a kupcow mi nie brakuje na moje stare felgi wiec se wymienie bez dodatkowych kosztow
Pucek Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Ja bym nic nie robił skoro masz takie podejście, masz teraz ori felgi (mocne) a kupisz jakiś "fejk" i skończy się na prostowaniu i chwilowo lepszym wyglądem
Mario22 Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 No moze masz racje tylko ta moja biel juz jest nie taka biała i nadaja sie do odmalowania chyba to olac i tyle. Z daleka wygladaja ok
Majkel Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 mi by sie jakoś czarne felgi nie widziały u Ciebie Mario, ale to tylko moje skromne zdanie Pany nie dzwońcie nigdy nocą po %%%% do Siemiana, mój wczorajszy telefon do niego zakończył się kupnem RNS-a
horny devil Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 Helloł Ja po wczorajszo dzisiejszej imprezie jestem gluchy w domu byłem prawie na śniadanie ale z jedzeniem to dzisiaj za duzo wspólnego nie będę miał
diman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 mi by sie jakoś czarne felgi nie widziały u Ciebie Mario, ale to tylko moje skromne zdanie Pany nie dzwońcie nigdy nocą po %%%% do Siemiana, mój wczorajszy telefon do niego zakończył się kupnem RNS-a A jednak się skusiłeś to dobrze bo poprawi wygląd twojego jakże zacnego środka
miron78 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 W odpowiedzi Mario na twoje pytanie czym jechali http://s21.postimg.org/3tw11c6o3/DSC0249.jpg Diman wreszcie normalne jakies foto wkleiłeś - bo te 3 pierwsze fotki to jakies z d*py były szkoda że nie miałem aparatu bo fajna tam miejscówka do fotek fury była
MAJKI Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 W odpowiedzi Mario na twoje pytanie czym jechali http://s21.postimg.org/3tw11c6o3/DSC0249.jpg Diman wreszcie normalne jakies foto wkleiłeś - bo te 3 pierwsze fotki to jakies z d*py były szkoda że nie miałem aparatu bo fajna tam miejscówka do fotek fury była Dla mnie fura na tych kołach robi robote Szkoda że u mnie przed kościólem takich nie było hehe
miron78 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 W odpowiedzi Mario na twoje pytanie czym jechali http://s21.postimg.org/3tw11c6o3/DSC0249.jpg Diman wreszcie normalne jakies foto wkleiłeś - bo te 3 pierwsze fotki to jakies z d*py były szkoda że nie miałem aparatu bo fajna tam miejscówka do fotek fury była Dla mnie fura na tych kołach robi robote Szkoda że u mnie przed kościólem takich nie było hehe jak będziesz miał rocznicę to cię mogę do mc donalda zawieźć z twoją
MAJKI Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 W odpowiedzi Mario na twoje pytanie czym jechali http://s21.postimg.org/3tw11c6o3/DSC0249.jpg Diman wreszcie normalne jakies foto wkleiłeś - bo te 3 pierwsze fotki to jakies z d*py były szkoda że nie miałem aparatu bo fajna tam miejscówka do fotek fury była Dla mnie fura na tych kołach robi robote Szkoda że u mnie przed kościólem takich nie było hehe jak będziesz miał rocznicę to cię mogę do mc donalda zawieźć z twoją Hehehe myslałem że mnie jeszcze raz zawieziesz z inną ....
diman Opublikowano 22 Września 2013 Opublikowano 22 Września 2013 W odpowiedzi Mario na twoje pytanie czym jechali http://s21.postimg.org/3tw11c6o3/DSC0249.jpg Diman wreszcie normalne jakies foto wkleiłeś - bo te 3 pierwsze fotki to jakies z d*py były szkoda że nie miałem aparatu bo fajna tam miejscówka do fotek fury była Jak cos to mam jeszcze kilka fotek twojego wozidla
Rekomendowane odpowiedzi