Arturoo Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 właśnie opijam fotele klubowej furki z osobą z klubu (osiek) i pijemy weselną wódkę innego klubowego kolegi (Gregora) - jeszcze tylko brakuje żeby jakaś klubowa żonka tanczyła jak ta z Nakła Jo ci moga zatańczyć ... Ale byś im zdupił wieczór........ani se nie wyobrażasz....... Ona miała jakieś 45 kg.............nie nogę....45 kg sztukę..tylko cała tyle miała....... Fakt ,że Grześ ani jej nie pochwalił za taniec......może nie zrobiła na nim takiego wrażenia......może ..........był zły ,żeśmy od grila odeszli i od stolika z kielonami....może......nie wiem.... ...za to Twój brachol gadał do niej cały czas.........dziewczyna kroki myliła przez to raz za razem ..... Także .......ten tego młodzieńcze.......raczej nie było by wskazane byś wywijał....w ten sam sposób....przed bratem i szwagrem....... Miszka może by se życzył coś takiego ale pewnie nie Osiek
WIŚNIA Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 tego Nakła koło Bydy? taka dobra że pół polski jechała tańczyć
Arturoo Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 tego Nakła koło Bydy? taka dobra że pół polski jechała tańczyć Nakło koło Miasteczka Śląskiego ....a dziewczyna ponoć z Katowic .....z tego co główny organizator zdradził
Majkel Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 właśnie opijam fotele klubowej furki z osobą z klubu (osiek) i pijemy weselną wódkę innego klubowego kolegi (Gregora) - jeszcze tylko brakuje żeby jakaś klubowa żonka tanczyła jak ta z Nakła Jo ci moga zatańczyć ... Ale byś im zdupił wieczór........ani se nie wyobrażasz....... Ona miała jakieś 45 kg.............nie nogę....45 kg sztukę..tylko cała tyle miała....... Fakt ,że Grześ ani jej nie pochwalił za taniec......może nie zrobiła na nim takiego wrażenia......może ..........był zły ,żeśmy od grila odeszli i od stolika z kielonami....może......nie wiem.... ...za to Twój brachol gadał do niej cały czas.........dziewczyna kroki myliła przez to raz za razem ..... Także .......ten tego młodzieńcze.......raczej nie było by wskazane byś wywijał....w ten sam sposób....przed bratem i szwagrem....... Miszka może by se życzył coś takiego ale pewnie nie Osiek No i pojechane :polew::polew::polew: wszystkim
WIŚNIA Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 tego Nakła koło Bydy? taka dobra że pół polski jechała tańczyć Nakło koło Miasteczka Śląskiego ....a dziewczyna ponoć z Katowic .....z tego co główny organizator zdradził Aaa... taka sytuacja
gregory Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 BRY!! Dżordż był tak znieczulony imprezowymi trunkami, że miał ograniczone czucie Ale laska tańczyła spoko. Ja miałem wpaść na spota, ale niestety wujkowi się auto pod Opolem popsuło i moje plany uległy zmianie. Następny piątek wpadam na spota ma 100%. Na kebaba porządnego smaka mam. Miron
tomaszstn Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-pelny-pakiet-s4-rotor-20-a-171930/index89.html Fajne te stołki, choć kolor wcześniejszy bardziej mi się podobał
miron78 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-76/all-b8-mironowoz-cz-iv-pelny-pakiet-s4-rotor-20-a-171930/index89.html Fajne te stołki, choć kolor wcześniejszy bardziej mi się podobał nie Tobie jednemu
egon47 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 po trasie i znow 500 kilo bez problemu klekot fdał rade Miron fotele sa nieciekawych wiadomosci znow zlodzieje aut grasuja po knurowie dwa razy przez week ich widzialem :kwasny:
Arturoo Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 masz ich blachy ?? ---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ......
egon47 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Brat był u znajomych w Cieszynie i poznał ich znajomego który ma to audi SportAudi RS/S/Forum :: Zobacz temat - Stosunkowo mocne S4 by Mirek & DIGITUN jak ja odpalil to az ciary ponoc przechodzily a o przyspieszeniu nie wspomne
stanley Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 masz ich blachy ??---------- Post dopisany at 21:56 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- żeby człowiek wiedział na co uważać ...... nie przejmuj się, to nie kustosze z muzeum nie zbierają sztuki i antyków
Rekomendowane odpowiedzi