SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kierownica Audi RS4/A4/S4 B5 (3901566917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koorfa, brałbym w sumie za tą kasę masz weekend z młodą w górach...............................i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda..... Przekonałeś mnie :banan::banan:
diman Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Kierownica Audi RS4/A4/S4 B5 (3901566917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. koorfa, brałbym w sumie za tą kasę masz weekend z młodą w górach...............................i bzykania od groma.............szkoada kapuchy na takie cuda..... Święte słowa Arturoo mam twoje sprężynki od Ucha
Arturoo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 spoko Padre.........ucho mi pisał młody posłuchaj się starszego......jak coś to Ci dam namiar na fajny nocleg w Wiśle za drobne
SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 spoko Padre.........ucho mi pisał młody posłuchaj się starszego......jak coś to Ci dam namiar na fajny nocleg w Wiśle za drobne Spoko Artur, daję radę na miejscu, ale i czasem w górach też można, świeże powietrze i te sprawy Artur, a co to za springi wkładasz?
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 spoko Padre.........ucho mi pisał młody posłuchaj się starszego......jak coś to Ci dam namiar na fajny nocleg w Wiśle za drobne To ja tez chce taki namiar ...
miron78 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Witam wszystkich co mieli lub mają okazję wyjechać nową furką z salonu - ciekawe czy ja kiedyś będę miał taką możliwość - chyba nie Bo zawsze jak mam kasę za które mogę mieć nowe to kupuję używkę - i tak pewnie było by teraz Przy zakupie B8 już miałem wybór nie mały w nowych ale i tak skończyło się na używce I pewnie gdyby mi ktoś dał dzisiaj 150 tyś zł na nowe to i tak wybrał bym klasę wyższe ale używane A jak bym miał 200 tyś - to pewnie zrobił bym identycznie..................... i tak bez końca dlatego ciężko mi uwierzyć że kiedyś doświadczę tego wspaniałego uczucia wyjechania furą z salonu
SebaMC Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Witam wszystkich co mieli lub mają okazję wyjechać nową furką z salonu - ciekawe czy ja kiedyś będę miał taką możliwość - chyba nie Bo zawsze jak mam kasę za które mogę mieć nowe to kupuję używkę - i tak pewnie było by teraz Przy zakupie B8 już miałem wybór nie mały w nowych ale i tak skończyło się na używce I pewnie gdyby mi ktoś dał dzisiaj 150 tyś zł na nowe to i tak wybrał bym klasę wyższe ale używane A jak bym miał 200 tyś - to pewnie zrobił bym identycznie..................... i tak bez końca dlatego ciężko mi uwierzyć że kiedyś doświadczę tego wspaniałego uczucia wyjechania furą z salonu Reasumując, mając 400k zł w kieszeni może kupiłbyś wtedy nówkę, ja także za rok/2 będę szukał lepszego auta w cenie nówki, ale i tak wybiorę używkę, ale co kto woli
Marcin6 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 młody posłuchaj się starszego......jak coś to Ci dam namiar na fajny nocleg w Wiśle za drobne Teraz pewnie jest za drobne, bo ni ma tu śniegu
H4mm3R Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Witam wszystkich co mieli lub mają okazję wyjechać nową furką z salonu - ciekawe czy ja kiedyś będę miał taką możliwość - chyba nie Bo zawsze jak mam kasę za które mogę mieć nowe to kupuję używkę - i tak pewnie było by teraz Przy zakupie B8 już miałem wybór nie mały w nowych ale i tak skończyło się na używce I pewnie gdyby mi ktoś dał dzisiaj 150 tyś zł na nowe to i tak wybrał bym klasę wyższe ale używane A jak bym miał 200 tyś - to pewnie zrobił bym identycznie..................... i tak bez końca dlatego ciężko mi uwierzyć że kiedyś doświadczę tego wspaniałego uczucia wyjechania furą z salonu Daj mi te 150tysi to Ci kupię coś nowego
Marcin6 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 18:37 ---------- Poprzedni post napisany at 18:32 ---------- Witam wszystkich co mieli lub mają okazję wyjechać nową furką z salonu - ciekawe czy ja kiedyś będę miał taką możliwość - chyba nie Bo zawsze jak mam kasę za które mogę mieć nowe to kupuję używkę - i tak pewnie było by teraz Przy zakupie B8 już miałem wybór nie mały w nowych ale i tak skończyło się na używce I pewnie gdyby mi ktoś dał dzisiaj 150 tyś zł na nowe to i tak wybrał bym klasę wyższe ale używane A jak bym miał 200 tyś - to pewnie zrobił bym identycznie..................... i tak bez końca dlatego ciężko mi uwierzyć że kiedyś doświadczę tego wspaniałego uczucia wyjechania furą z salonu Daj mi te 150tysi to Ci kupię coś nowego Pande za 30k, reszta w mody :grin:
horny devil Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 No myśmy się długo bili z myślami nowy czy używka. Wszystko ma swoje za i przeciw. Zapewne gdybym brał pod siebie to padło by na używkę. Przez rok czasu było milion koncepcji. Mieszkaniowo jakoś tam jesteśmy ogarnięci. A za kilka lat jak będą dzieci to już na bank nie będzie nówki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- P.S. Miron sorki że nie wpadłem. Miałem zajob max i do gl wpadłem na 5 minut na poli. Generalnie to sprawa się rozchodzi o to że kumpel chce kupić mieszkanie i potrzebuje jakieś 150kzł (mieszkanie za 300) kredytu i zastanawia się czy warto brać kredyt we frankach teraz
tomaszstn Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 A ja jakbym miał stówkę na boku to bym się nie zastanawiał i kupiłbym nówkę
Mario22 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 No myśmy się długo bili z myślami nowy czy używka. Wszystko ma swoje za i przeciw. Zapewne gdybym brał pod siebie to padło by na używkę. Przez rok czasu było milion koncepcji. Mieszkaniowo jakoś tam jesteśmy ogarnięci. A za kilka lat jak będą dzieci to już na bank nie będzie nówki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- P.S. Miron sorki że nie wpadłem. Miałem zajob max i do gl wpadłem na 5 minut na poli. Generalnie to sprawa się rozchodzi o to że kumpel chce kupić mieszkanie i potrzebuje jakieś 150kzł (mieszkanie za 300) kredytu i zastanawia się czy warto brać kredyt we frankach teraz We frankach na bank sie nie opłaci ale niech wypowie sie fachowiec
Pucek Opublikowano 21 Stycznia 2014 Opublikowano 21 Stycznia 2014 No myśmy się długo bili z myślami nowy czy używka. Wszystko ma swoje za i przeciw. Zapewne gdybym brał pod siebie to padło by na używkę. Przez rok czasu było milion koncepcji. Mieszkaniowo jakoś tam jesteśmy ogarnięci. A za kilka lat jak będą dzieci to już na bank nie będzie nówki ---------- Post dopisany at 19:46 ---------- Poprzedni post napisany at 19:44 ---------- P.S. Miron sorki że nie wpadłem. Miałem zajob max i do gl wpadłem na 5 minut na poli. Generalnie to sprawa się rozchodzi o to że kumpel chce kupić mieszkanie i potrzebuje jakieś 150kzł (mieszkanie za 300) kredytu i zastanawia się czy warto brać kredyt we frankach teraz We frankach na bank sie nie opłaci ale niech wypowie sie fachowiec O ile dobrze pamiętam to już nie ma możliwości brania kredytu we frankach, coś mi tak świta więc to nic pewnego:grin:
Rekomendowane odpowiedzi