Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Stanley jaki w VW leją olej ... zbliża mi sie wymiana i może bym wpadł ... jak u Was z kosztami ??? Tylko w korku w misce mam czujnik z gaigera z temp oleju ale to chyba nie problem dla Aso ... w knurkowie powolinie ma dac komu auta nawet na wymiane oleju ....
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ...
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy Wyluzuj żartowałem napisałem przeca że w seacie są gamonie
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy Wyluzuj żartowałem jestem spięty, bo nie spuściłem dzisiaj z krzyża
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy Wyluzuj żartowałem jestem spięty, bo nie spuściłem dzisiaj z krzyża Ja ci w tym nie pomoge ... pogadaj z miszką ja baśka już spi ... :D:D
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy Wyluzuj żartowałem jestem spięty, bo nie spuściłem dzisiaj z krzyża Ja ci w tym nie pomoge ... pogadaj z miszką ja baśka już spi ... :D:D jeszcze nie śpi... a szkoda
Mario22 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Możesz dać swój olej. u nas jest Ori VW lub Castrol Myślę, że ok 75 zł to najniższa możliwa cena za robotę Ale kawa gratis i będę sobie mógł posiedzieć w jakimś polo gti albo golfie r a tak serio to drogo wole Aso seata w gliwicach w takim razie ... :D:D tylko w seacie robią gamonie ... 50zł płacisz u byle ciula za wym oleju jak dla Ciebie 75zł w ASO to dużo, to nie wiem za ile tobie "wymieniają" olej w Aso seata.... Pewnie wychodzą z zasady: wjechal - wyjechał jak w boxie Kubicy Wyluzuj żartowałem jestem spięty, bo nie spuściłem dzisiaj z krzyża Ja ci w tym nie pomoge ... pogadaj z miszką ja baśka już spi ... :D:D jeszcze nie śpi... a szkoda :D:D:D albo zagadaj do kędziora ... wkońcu to moderator roksy ... :D:D ja ja Wam się te katowickie udały ... :thumbup:
danielom Opublikowano 25 Stycznia 2014 Opublikowano 25 Stycznia 2014 Dlatego lepiej jechać raz w roku a porządnie Jak na otwarcie stoku warunki byly rewelacyjne
diman Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Stanley jaki w VW leją olej ... zbliża mi sie wymiana i może bym wpadł ... jak u Was z kosztami ??? Tylko w korku w misce mam czujnik z gaigera z temp oleju ale to chyba nie problem dla Aso ... w knurkowie powolinie ma dac komu auta nawet na wymiane oleju .... A co ty sobie oleju nie umiesz wymienić pokupuj wszystko to Ci powymieniam
H4mm3R Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- aku nowy varta paliwo tylko orlen verva a świec nie sprawdziłem:wink: ale od razu równo chodzi więc myślę że są ok---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Zawsze się bałem pod tym względem diesla bo tyle się na słuchałem ale mój mnie dziś zaskoczył Ja przez te 3 lata co mam tdi zawsze odpalam bez problemu ale swiece wymieniam co 10 max 15 tys km. Nie wiedzialem tylko zeby nie wygrzewac 2 razy To nie benzyna Panie że tak często trzeba świece wymieniać świec używa tylko raz przy odpaleniu poniżej temp. +6
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bry z rana Stanley jaki w VW leją olej ... zbliża mi sie wymiana i może bym wpadł ... jak u Was z kosztami ??? Tylko w korku w misce mam czujnik z gaigera z temp oleju ale to chyba nie problem dla Aso ... w knurkowie powolinie ma dac komu auta nawet na wymiane oleju .... A co ty sobie oleju nie umiesz wymienić pokupuj wszystko to Ci powymieniam Zrobimy mu tutorial "How to"
Rekomendowane odpowiedzi