SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bez znaczka OOOO na przodzie wygląda jak wykastrowany ale i tak mega
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Bry z rana Stanley jaki w VW leją olej ... zbliża mi sie wymiana i może bym wpadł ... jak u Was z kosztami ??? Tylko w korku w misce mam czujnik z gaigera z temp oleju ale to chyba nie problem dla Aso ... w knurkowie powolinie ma dac komu auta nawet na wymiane oleju .... A co ty sobie oleju nie umiesz wymienić pokupuj wszystko to Ci powymieniam Zrobimy mu tutorial "How to" nie wiem ,czy by pomogło ....widziałeś jak swoje zimowe spinery trytytkami poprzypinał ..............końcówki styrczały na zew ..........nawet nie pofatygował się ich poodcinać :decayed::grin::grin:
horny devil Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany ile może być warta moja padaka??
SebaMC Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany ile może być warta moja padaka?? Trzi z pełnym bakiem :polew:
Majkel Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany ile może być warta moja padaka?? Trzi z pełnym bakiem :polew: Jaa... chyba jakby v-povera zalol do pelna
horny devil Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Się kuźwa śmiejcie a pewnie połowa mi zazdrości :polew::polew: :hi: Po robocie
Bulik Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 :slina: Prawdopodobnie najszybsze Audi S5 w Polsce - 605 KM i 650 Nm - Adrenaline Motorsport
gregory Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany ile może być warta moja padaka?? Trzi z pełnym bakiem :polew: Jaa... chyba jakby v-povera zalol do pelna I Do tego karnister 40L w bagaju z szkodzką whisky
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Pany ile może być warta moja padaka?? Trzi z pełnym bakiem :polew: Jaa... chyba jakby v-povera zalol do pelna I Do tego karnister 40L w bagaju z szkodzką whisky Piter ....jakbyś go sprzedawał tak jak gregory pisał....to wal na pw ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:16 ---------- moja Kasia szuka autka....,a ja ładnego /praktycznego karnisterka
miron78 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2014 ---------- Post dopisany at 23:09 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- 2 x tuning z czego jeden ori ale mnie jakoś nie powala mobile.de mobile.de
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 jakoś oba auta mnie nie zainteresowały
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 .......pasowało by mi teraz ---------- Post dopisany at 23:17 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- u mnie w wątku mi to dziś doradzali
Rekomendowane odpowiedzi