gregory Opublikowano 30 Stycznia 2014 Opublikowano 30 Stycznia 2014 Gregory http://i.ebayimg.com/00/s/NjgwWDEwMjQ=/z/f-cAAOxy4dNS6MfM/$_20.JPG Kiepskie to ... lepsze ori jak u gregora i fmic ... Dobry! Synku ja już mam od dłuższego czasu zderzak audi cabrio po lifcie. Pasuje nieco lepiej, bo jest bardziej okrągły niż ori B3, ale zaś nie aż tak jak ten RS4. Wpadam jutro na spota w końcu kto się pojawi też?
Mario22 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja odpadam ... jade w gory na narty.
horny devil Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja też powinienem być. A tak BTW kapelonek z rana w ten ostatni dzień pracy
SebaMC Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja wpadnę na chwilkę, bo w nocy jadę w góry.
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 ... Niestety.... ....nie dam rady.....muszę być w pracy
H4mm3R Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 ...Niestety.... ....nie dam rady.....muszę być w pracy Za tydzień pojedziemy
gregory Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja odpadam ... jade w gory na narty. Chyba raczej na łyżwy Tam przeca nie ma nic tylko lodowisko.
horny devil Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja odpadam ... jade w gory na narty. Chyba raczej na łyżwy Tam przeca nie ma nic tylko lodowisko. dzwonił kupel +6st w okolicy śnieżki Zima fest
gregory Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 WTF z tym starym szmelcowatym Coupe, że to cholerstwo takie szybkie Ja bym się bał moim lecieć 300km/h bo bałbym się, że się uniesie nad ziemię i odleci bo to lekkie jest cholerstwo. Choć teraz skrzynia jaką mam 6 biegów pozwala rozwinąć 320km/h podobno Ale ja tego testować raczej nigdy nie będę.
Arturoo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja odpadam ... jade w gory na narty. Chyba raczej na łyżwy Tam przeca nie ma nic tylko lodowisko. dzwonił kupel +6st w okolicy śnieżki Zima fest no to Mario ...............jedź na spota zamiast w woderach po łąkach śmigać ---------- Post dopisany at 14:21 ---------- Poprzedni post napisany at 14:05 ---------- WTF z tym starym szmelcowatym Coupe, że to cholerstwo takie szybkie Ja bym się bał moim lecieć 300km/h bo bałbym się, że się uniesie nad ziemię i odleci bo to lekkie jest cholerstwo. Choć teraz skrzynia jaką mam 6 biegów pozwala rozwinąć 320km/h podobno Ale ja tego testować raczej nigdy nie będę. dajesz na A1
SebaMC Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Coupe zawsze mi się podobało, a i zaperdala jak trzeba Fajnie wydać kilkaset tysięcy grubych zielonych, żeby dostać baty od 20 letniego coupe
Majkel Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 czołem Panowie ...ostatnie 1,5 tys km i do domu
Rekomendowane odpowiedzi