Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 ciuliku jeden....toć w esie Ci pisałem ,że pożyczyłem kumplowi hebla........tak to jest jak się mocne auto pożyczy słabo ogarniętemu kierowcy
Bulik Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 siemka Popisowy drift na lodzie nowiutką Audicą Gdzie nie wejdę to ten link, tu piszą że nowa Audica, pod innym linkiem że to RS5... a prawda taka że Artur znowu szalał po SJZ w drodze powrotnej z kebabów z gliwic :polew::polew:
H4mm3R Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 siemka Popisowy drift na lodzie nowiutką Audicą Gdzie nie wejdę to ten link, tu piszą że nowa Audica, pod innym linkiem że to RS5... a prawda taka że Artur znowu szalał po SJZ w drodze powrotnej z kebabów z gliwic :polew::polew: Nie wiem kiedy to było, ale z przystanka zrobili nowe cinquecento
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja dziś byłem w Bielsku i po powrocie normalnie się zastanawiałem czy lata niee wsadzić bo tak grzało że aż mi szkoda tych nowych zimówek było - ostatecznie jeszcze się wstrzymałem
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 to jutro znowu mega frekwencja.... Jutro są Żory...
Tomi_81 Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Ja też myślę po kiego grzyba zakładałem te zimówki jak wrócę to będzie po zimie
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 to jutro znowu mega frekwencja.... Jutro są Żory... ja już żyję czerwonym sosikiem.....pieprzyć daty :grin::grin:
miron78 Opublikowano 5 Lutego 2014 Autor Opublikowano 5 Lutego 2014 to jutro znowu mega frekwencja.... tak, tak - mega frekwencja - wpadaj juto i zajmij mi miejsce bo jak się wszyscy zwalą .................... to wiesz
SebaMC Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Pucek na jakim oddziele robisz na tym pniówku ?
stanley Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 Pucek na jakim oddziele robisz na tym pniówku ? Sekcja alfa
danielom Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 to jutro znowu mega frekwencja.... Jutro są Żory... Wiesz, narzekaczy jest sporo ale i tak żaden się nie zjawia, wiec co się dziwić ze w Żorach nic się nie dzieje? Takie życie
Arturoo Opublikowano 5 Lutego 2014 Opublikowano 5 Lutego 2014 to jutro znowu mega frekwencja.... Jutro są Żory... Wiesz, narzekaczy jest sporo ale i tak żaden się nie zjawia, wiec co się dziwić ze w Żorach nic się nie dzieje? Takie życie Do mnie to pijecie...???? Dajesz....czekam .....
Rekomendowane odpowiedzi