neimaD Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Arturoo sorry ale już spałem, padłem po treningu... :-P
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Czas spać, za to Seba właśnie zjechał na robotę
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Arturoo sorry ale już spałem, padłem po treningu... :-P Spoko ...dziś to skończę ,elektryka została ....wczoraj już potestowałem i będzie
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 siema. Niech mi ktos tylko powie ze w polsce nie ma pracy. Czlowiek sie nie moze nawet bezrobotnym nacieszyc. P.s. wczoraj moja ochrzcila hultaja. Miron nie mogles sie z wladzami miasta dogadac by nizsze krawezniki zamontowali. Byl wkurw ale pomalu mi przechodzi. Jeszcze pewnie nie raz w cos przydupi:facepalm: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Arturoo sorry ale już spałem, padłem po treningu... :-P Spoko ...dziś to skończę ,elektryka została ....wczoraj już potestowałem i będzie Co tam rzezbisz??
egon47 Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Siemanko Maniek jak coś to jutro moge Ci podskoczyc do byloka Pucek ale przeplaciłes lol http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/b7-3-0tdi-quattro-23-kola-;-316426/
Majkel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Siemanko Maniek jak coś to jutro moge Ci podskoczyc do byloka Pucek ale przeplaciłes lol http://a4-klub.pl/zakup-kontrolowany-kupujemy-auto-25/b7-3-0tdi-quattro-23-kola-;-316426/ Dzięki Pany, póki co jeszcze części nie dojechały...
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 siema. Niech mi ktos tylko powie ze w polsce nie ma pracy. Czlowiek sie nie moze nawet bezrobotnym nacieszyc. P.s. wczoraj moja ochrzcila hultaja. Miron nie mogles sie z wladzami miasta dogadac by nizsze krawezniki zamontowali. Byl wkurw ale pomalu mi przechodzi. Jeszcze pewnie nie raz w cos przydupi:facepalm: ---------- Post dopisany at 09:30 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- Arturoo sorry ale już spałem, padłem po treningu... :-P Spoko ...dziś to skończę ,elektryka została ....wczoraj już potestowałem i będzie Co tam rzezbisz?? A co Ty się przejmujesz, przecież podobno hujdaja kupiła właśnie Twoja, więc co sobie zrobi to będzie miała:decayed:
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 tak już mam że mnie krew zalewa pomimo iż formalnie widnieje tylko w papierach
Pucek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 tak już mam że mnie krew zalewa pomimo iż formalnie widnieje tylko w papierach Też dobra opcja, fajnie kombinujesz:grin: Mało która Kobieta potrafi jeździć tak żeby nie za***ać
horny devil Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 tak już mam że mnie krew zalewa pomimo iż formalnie widnieje tylko w papierach Też dobra opcja, fajnie kombinujesz:grin: Mało która Kobieta potrafi jeździć tak żeby nie za***ać no najlepsze te tłumaczenia potem. Rano usłyszałem że "kamera jej tego nie pokazała" bo kuźwa obraz się nagrywa i wyświetla z opóźnieniem Albo "liczyłam że ty pierwszy zarysujesz to potem byś tak nie marudził jak ja zarysuje"
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Powinieneś być bardziej wyrozumiały i powiedzieć "dobrze że Tobie nic się nie stało Kochana"
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Powinieneś być bardziej wyrozumiały i powiedzieć "dobrze że Tobie nic się nie stało Kochana" .....a przypomnieć Ci sytuację jak pierwsze zadane pytanie to było...."zderzak przedni cały ?"
H4mm3R Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 Powinieneś być bardziej wyrozumiały i powiedzieć "dobrze że Tobie nic się nie stało Kochana" .....a przypomnieć Ci sytuację jak pierwsze zadane pytanie to było...."zderzak przedni cały ?" No chyba do Ciebie nie będę mówił Kochanie, zanim przyjechaliście to ja już zrobiłem check
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 z wieczora Pucek jutro powtórka, na koniec póki co się nie zanosi, aż mnie odruch wymiotny łapie jak słyszę "Pniówek" o 3 wstaje do roboty, a wracam wpół do 17
Rekomendowane odpowiedzi