Pucek Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 z wieczoraPucek jutro powtórka, na koniec póki co się nie zanosi, aż mnie odruch wymiotny łapie jak słyszę "Pniówek" o 3 wstaje do roboty, a wracam wpół do 17 Nie macie tam temperatury? Za delegację kupisz se koła od Mańka
Majkel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 z wieczoraPucek jutro powtórka, na koniec póki co się nie zanosi, aż mnie odruch wymiotny łapie jak słyszę "Pniówek" o 3 wstaje do roboty, a wracam wpół do 17 Nie macie tam temperatury? Za delegację kupisz se koła od Mańka Promocja na kółka była, więc przy jego delegacjach, to zrobi jedną konkretną dniówkę i koła są jego
SebaMC Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 z wieczoraPucek jutro powtórka, na koniec póki co się nie zanosi, aż mnie odruch wymiotny łapie jak słyszę "Pniówek" o 3 wstaje do roboty, a wracam wpół do 17 Nie macie tam temperatury? Za delegację kupisz se koła od Mańka Jest temperatura..ale chyba ujemna, w kufajce muszę siedzieć bo tak pizga, za blisko szybu i ledwo co przodek ruszył Maniek aż tak dużo za te delegacje nie dostaję
Majkel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 co tam łobuzeria ?? jaka łobuzeria ja się pytam? Szybkie psytt i do wyra spryski banglają?
Arturoo Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 przy ciut wyższej prędkości leją tylko do 3/4 wysokości szyby...ale to i tak jechałem trochę więcej niż można na autostradzie
Majkel Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 przy ciut wyższej prędkości leją tylko do 3/4 wysokości szyby...ale to i tak jechałem trochę więcej niż można na autostradzie w końcu zamontował je ktoś, kto jest w stanie je w pełni przetestować ...troche więcej w tym wypadku to znając życie jakieś 180-190 km/h więc jak psikają na 3/4 szyby, to chyba dobry wynik
tomaszstn Opublikowano 13 Lutego 2014 Opublikowano 13 Lutego 2014 co tam łobuzeria ?? Wszyscy coś rezają, do mnie też przyszła paczuszka i jeszcze kilka rzeczy powinno dotrzeć w najbliższym czasie. Teraz tylko trzeba czekać do wiosny
Arturoo Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 co tam łobuzeria ?? Wszyscy coś rezają, do mnie też przyszła paczuszka i jeszcze kilka rzeczy powinno dotrzeć w najbliższym czasie. Teraz tylko trzeba czekać do wiosny Pochwal się ....
gregory Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Kto dziś wpada na spota? bo nie wiem czy grzać furę.
Majkel Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Kto dziś wpada na spota? bo nie wiem czy grzać furę. Grzej fure, grzej!!! Ja będe na pewno i kilka innych osób też się zapowiedziało
Rekomendowane odpowiedzi