egon47 Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 ja dziś niestety odpadam chce gwint wrzucić
neimaD Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Też niestety dzisiaj odpadam, obowiązki w innym klubie...
horny devil Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Też niestety dzisiaj odpadam, obowiązki w innym klubie... żonatych??
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 ja dziś niestety odpadam chce gwint wrzucić ..........lać ---------- Post dopisany at 09:02 ---------- Poprzedni post napisany at 08:58 ---------- Też niestety dzisiaj odpadam, obowiązki w innym klubie... żonatych?? A6
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 egon nie pierdziel ,że zamiast zdrowie Dimka wypić...będziesz śrubkami kręcił...?????????????? :polew::polew: za stary na takie rzeczy jestem......
miron78 Opublikowano 14 Marca 2014 Autor Opublikowano 14 Marca 2014 w ten piękny dzionek na starych felgach
A4 Mario Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Ostatni słoneczny dzień przed zimą tego lata
MAJKI Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 mi się mega ta opcja spodobała no i kolorem mistrzowski - kiedy z d*py ale to się wymieniPrzeszło mi przez myśl pojechac i oblukać - ale jeden argument jest zdecydowanie na nie - od nandlarzy z polski - "dziękuję ale nie" ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Audi A3 99900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Całkiem niedawno oglądałem taki wóz w kolorze niebieskim, slajny i te bajery - autko mega... jedna suka ode mnie z robo własnie taką jeździ Stasiu suka z charakteru czy fajna suka z ryja ??
Arturoo Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 mi się mega ta opcja spodobała no i kolorem mistrzowski - kiedy z d*py ale to się wymieniPrzeszło mi przez myśl pojechac i oblukać - ale jeden argument jest zdecydowanie na nie - od nandlarzy z polski - "dziękuję ale nie" ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Audi A3 99900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Całkiem niedawno oglądałem taki wóz w kolorze niebieskim, slajny i te bajery - autko mega... jedna suka ode mnie z robo własnie taką jeździ Stasiu suka z charakteru czy fajna suka z ryja ?? No tak...bo to w końcu zasadnicza różnica
A4 Mario Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 siema, pojedzcie za mnie kebaba :slina: Ja już pojadłem ... wkońcu w domu po całym dniu ...
KrzysiekSPI Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 No spocik udany:). P.S nastepnym razem mozemy sie zgadac na wodke zalatwie sobie kierowce;P
stanley Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 mi się mega ta opcja spodobała no i kolorem mistrzowski - kiedy z d*py ale to się wymieniPrzeszło mi przez myśl pojechac i oblukać - ale jeden argument jest zdecydowanie na nie - od nandlarzy z polski - "dziękuję ale nie" ---------- Post dopisany at 22:20 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ---------- Audi A3 99900.00 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Całkiem niedawno oglądałem taki wóz w kolorze niebieskim, slajny i te bajery - autko mega... jedna suka ode mnie z robo własnie taką jeździ Stasiu suka z charakteru czy fajna suka z ryja ?? to drugie
Pucek Opublikowano 14 Marca 2014 Opublikowano 14 Marca 2014 Dzięki za spocika, jak zawsze baaardzo wesoło! Dzięki Hammer za ogarnięcie navi Miło było poznać "nowych" kolegów:whistling: Aaa i zdjęcie z urodzin:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi