horny devil Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 DZięki za spota panowie Maniek ładnie Ci to siedzi. Może za rok swojego też niżej posadzę
Majkel Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 Dzięki za spota Pany DZięki za spota panowie Maniek ładnie Ci to siedzi. Może za rok swojego też niżej posadzę A dziękuje... tylko ciekaw jestem jak długo amory wytrzymają na tych springach ---------- Post dopisany at 22:59 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Dzieki Pany. Niebezpiecznie jest jesc dwa kebaby tak daleko od domu. Ale misja zakonczona powodzeniem Cieszymy się razem z Tobą Stasiu :grin: Fajnie, że wpadłeś - no i co do twojego nowego koła, powtórze się - jest :kox:
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 nie daj się ....aż tak ? na kebaba nie pojechał
Majkel Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 nie daj się ....aż tak ? na kebaba nie pojechał
H4mm3R Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 19 cali et 45 8,5 j takie ma parametry więc i z dystansem by weszły mówicie, że zbyt nowoczesne? możliwe,ze tak by było, dlatego VT koniecznie Lepiej już chyba te co mam u siebie jako zima na aucie No te Twoje mi się mega podobają, masz 18" nie? jakie paramerty tam masz? 18x8j nie wiem czy sprzedam A jakie ET? jakby co to PW, zastanów się ET46 ale są dystanse ---------- Post dopisany at 20:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ---------- No przy takim ET to koniecznie dystans, tyle, że w B5 na tył ciężko jest dać mniejszy dystans niż 17mm żeby było centrowanie U mnie jest 20mm
Arturoo Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 nie daj się ....aż tak ? na kebaba nie pojechał http://kapciuchy.pl/35-thickbox_default/kape%C4%87-m%C4%99ski-mks.jpg no........wiesz.........................ja se pozwalam..................................tyle ,że do mnie ma dalej :grin:
Majkel Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 nie daj się ....aż tak ? na kebaba nie pojechał http://kapciuchy.pl/35-thickbox_default/kape%C4%87-m%C4%99ski-mks.jpg no........wiesz.........................ja se pozwalam..................................tyle ,że do mnie ma dalej :grin: Ja tam w niedziele na Niemcy znowu jade... więc tam będę bezpieczny
Majkel Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 w niedzielę ....dopiero Luzikkk... zanim Paulina mu tu wejść pozwoli to już dawno na Niemcowni będe
stanley Opublikowano 21 Marca 2014 Opublikowano 21 Marca 2014 w niedzielę ....dopiero Luzikkk... zanim Paulina mu tu wejść pozwoli to już dawno na Niemcowni będe ---------- Post dopisany at 23:44 ---------- Poprzedni post napisany at 23:42 ---------- Arturoo, temat niezapominajki przeuj..... i ten tekst mnie rozyebał odpalam subskrypcje tematu :grin:
egon47 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 w niedzielę ....dopiero Luzikkk... zanim Paulina mu tu wejść pozwoli to już dawno na Niemcowni będe Ściule :bicz::bicz: a ja znow trasa na wielkopolske
Pucek Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Seba, wzór fajny ale do B8 Moim zdaniem te kółko w B5 będzie dziwne wyglądać, zbyt nowoczesne RS6 II już wyglądają bardzo świeżo, a co dopiero takie:wink: Ale to tylko moje zdanie:decayed: Jasne, a ty jak miałeś B5 to pakowałeś Touaregi i nie było za nowocześnie! Synuś, ale tuareqi są prostym wzorem, bez jakiś dziwnych kantów i wygięć Moje nowe fele właśnie dotarły do sortowni która mieści się kilometr od mojej chaty, niestety nie mogę ich dzisiaj odebrać ale zrobię to w poniedziałek o 10 rano, szkoda tylko że na 12 mam do pracy:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Seba, wzór fajny ale do B8 Moim zdaniem te kółko w B5 będzie dziwne wyglądać, zbyt nowoczesne RS6 II już wyglądają bardzo świeżo, a co dopiero takie:wink: Ale to tylko moje zdanie:decayed: Jasne, a ty jak miałeś B5 to pakowałeś Touaregi i nie było za nowocześnie! Synuś, ale tuareqi są prostym wzorem, bez jakiś dziwnych kantów i wygięć Moje nowe fele właśnie dotarły do sortowni która mieści się kilometr od mojej chaty, niestety nie mogę ich dzisiaj odebrać ale zrobię to w poniedziałek o 10 rano, szkoda tylko że na 12 mam do pracy:facepalm: Moje są już w Kato ---------- Post dopisany at 08:27 ---------- Poprzedni post napisany at 08:27 ----------
neimaD Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 09:10 ---------- Poprzedni post napisany at 09:07 ---------- Kawa wypita jadę dalej walczyć z zawiasem.... Arturoo wpadnij na przymiarke :-)
H4mm3R Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 miron takie coś sobie spraw, będziesz laski bajerować pod kebabem
SebolA4 Opublikowano 22 Marca 2014 Opublikowano 22 Marca 2014 Cze Ludzie w tyn pikny Dzion.Trza pitać na plac rezać.
Rekomendowane odpowiedzi