Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki całej Śląskiej ekipie za kolejną wspólną wypaśną imprezę - kolejna już za 2 miesiące Ps. Guru a Ty już nie pisz nic dzisiaj bo już najeb...łeś więcej postów niż w ostatnim całym roku :grin:---------- Post dopisany at 20:40 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ---------- a właśnie...musze poszukać wątku o Zatorze
Majkel Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki całej Śląskiej ekipie za kolejną wspólną wypaśną imprezę - kolejna już za 2 miesiące Ps. Guru a Ty już nie pisz nic dzisiaj bo już najeb...łeś więcej postów niż w ostatnim całym roku :grin:
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ej ciekawe co z Tomkiem bo na forum go jeszcze nie widziałem Żyję, żyję, nie wiem jeszcze jak długo ale żyję Pozdrów Agę Ps. Guru a Ty już nie pisz nic dzisiaj bo już najeb...łeś więcej postów niż w ostatnim całym roku Haha no coś w tym jest
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ej ciekawe co z Tomkiem bo na forum go jeszcze nie widziałem Żyję, żyję, nie wiem jeszcze jak długo ale żyję Pozdrów Agę Aga również Cię pozdrawia przez kupę kamieni To jej słowa
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 THX pany za BT Również za miłe towarzystwo PS: Razem z Uchem macie słabą psychikę, sobota wieczór, już nie pijemy, tylko drinki, po jednej kapie, a co tam lejcie dalej
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 My również dziękujemy za BT było super i z roku na rok coraz lepiej mi to idzie:wink:
dydo85 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 :hi:Pany kto będzie w tygodniu w wodzisławiu Śl i dał radę by mi coś odebrać?? o co kaman
tomaszstn Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 http://s4.ifotos.pl/img/dolinajpg_exparer.jpghttp://s4.ifotos.pl/img/DSC04289J_exparex.JPG Fajne foto
Polko_V Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 jak znajdę chwilkę czasu to podjedziesz i pokręcimy gwintem...ale to na tą chwilę jest nie pewne, ale będę Cię miał rybeńko na uwadze
dydo85 Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 jak znajdę chwilkę czasu to podjedziesz i pokręcimy gwintem...ale to na tą chwilę jest nie pewne, ale będę Cię miał rybeńko na uwadze jak dobrze pójdzie to jutro kółka wciepna, poza tym masz moja gąbkę kaczuszkę
Guregoru Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 Ej ciekawe co z Tomkiem bo na forum go jeszcze nie widziałem Żyję, żyję, nie wiem jeszcze jak długo ale żyję Pozdrów Agę Aga również Cię pozdrawia przez kupę kamieni To jej słowa :grin:
Arturoo Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 :hi:Pany kto będzie w tygodniu w wodzisławiu Śl i dał radę by mi coś odebrać?? jestem tam jutro od 8-15...po 15 mogę odebrać jak coś Dziękuję Panowie za wspólny łik
horny devil Opublikowano 30 Marca 2014 Opublikowano 30 Marca 2014 :hi:Pany kto będzie w tygodniu w wodzisławiu Śl i dał radę by mi coś odebrać?? jestem tam jutro od 8-15...po 15 mogę odebrać jak coś Dziękuję Panowie za wspólny łik Zadzwonię Ci ok 10 pasuje??
Rekomendowane odpowiedzi