Tomi_81 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zważywszy jaka jest pogoda pewnie Forum... nie przesadzaj ja ostatnio byłem na zimówka:decayed:
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ....seryjne bryki zostawia się pod Forum.......,a pod Arenę trza komunikacją miejską dojechać
Mody94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zapomniałeś jeszcze dodać żeby zaparkować w najciemniejszym kącie pod Forum
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 wiedziałem ,że sam na to wpadniesz
Mody94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Najlepiej wrzuce do bagażnika jakąś plandekę żeby jeszcze zakryć samochód. Wtedy już na pewno nie będzie raził w oczy
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam wszystkich Wybieram się na spota w piątek tylko się zastanawiam czy to nie wstyd serią podjeżdżać.. Najwyżej zaparkuje gdzieś z boku Rozumiem, że jutro będzie info czy Forum czy Arena ? Coś tam fioletowy nabazgra, zobaczymy, przeczytaj jutro A Artura nie słuchaj, on nie jest stąd
Mody94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Powiem tyle.. nieważne, że seria... ważne, że MOJA seria
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Spoko, każdy z nas kiedyś zaczynał i każdy przyjeżdżał serią, dopóki nie zaczniesz się przyjeżdżać na spoty to jeszcze nie jesteś stracony, w przeciwnym razie przygotuj się na to że cała kasa którą mógłbyś przeznaczyć na przyjemności pójdzie w samochód
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Powiem tyle.. nieważne, że seria... ważne, że MOJA seria owiewki chociaż jakieś masz ?? lotkę na dachu ?? brewki na lampach...?? czy tak faktycznie seria ??
NerVous Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Spoko, każdy z nas kiedyś zaczynał i każdy przyjeżdżał serią, dopóki nie zaczniesz się przyjeżdżać na spoty to jeszcze nie jesteś stracony, w przeciwnym razie przygotuj się na to że cała kasa którą mógłbyś przeznaczyć na przyjemności pójdzie w samochód Albo patrzac na te B7/B8 pomyśli ze trzeba było poczekać z kupnem B5 Powiem tyle.. nieważne, że seria... ważne, że MOJA seria owiewki chociaż jakieś masz ?? lotkę na dachu ?? brewki na lampach...?? czy tak faktycznie seria ?? 1.9 TDI to pewnie końcówka spolerowana
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 od końcówek to jest szpec....TomekA4 więc on oceni
Majkel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Spoko, pożartować zawsze można to muszę Cię zmartwić - trafiłeś w bardzo poważne towarzystwo, gdzie raczej wyśmiewanie się z innych i szydera nie występują... żart :grin: Wpadaj na spota, i pamiętaj - nie ważne auto a kierowca
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 gregor poświadczy ....Mario...i ja również :grin::grin:
Majkel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Spoko, każdy z nas kiedyś zaczynał i każdy przyjeżdżał serią, dopóki nie zaczniesz się przyjeżdżać na spoty to jeszcze nie jesteś stracony, w przeciwnym razie przygotuj się na to że cała kasa którą mógłbyś przeznaczyć na przyjemności pójdzie w samochód +10000000000000000 potwierdzam!!!!! mnie zarazili kiedyś modzeniem i jestem mega za to wdzięczny
neimaD Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby nie Wy... To bym sobie życie ułożył a nie hamulce, koła, zawiszy, stołki itp... Corsa 1.0 by wystarczyła :-P
ucho.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby nie Wy... To bym sobie życie ułożył a nie hamulce, koła, zawiszy, stołki itp... Corsa 1.0 by wystarczyła :-P +1 ja też byłem kiedyś szczęśliwym posiadaczem auta a teraz niewolnik rezania:facepalm:
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby nie Wy... To bym sobie życie ułożył a nie hamulce, koła, zawiszy, stołki itp... Corsa 1.0 by wystarczyła :-P Zamy takiego co tak mówił i zmienił na forda
Rekomendowane odpowiedzi