Majkel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby nie Wy... To bym sobie życie ułożył a nie hamulce, koła, zawiszy, stołki itp... Corsa 1.0 by wystarczyła :-P ale jadąc tą corsą z zazdrością spoglądałbyś na porobione OOOO które byś spotykał po drodze - a tak to inni patrzą na Ciebie a propo's modów - w najbliższym czasie chyba szykuje się u mnie wymiana hamulców, nadal jesteś zainteresowany asystowaniem przy tej operacji? Kiedyś mówiłeś żeby dać Ci znać jak będę to robił - dodam, że cały zabieg prowadzi i nadzorował będzie dr. Arturoo - wybitny specjalista w dziedzinie hamulcologii
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 się śmiej................dziś byłby crash test....baba wzięła się za zawracanie w miejscu gdzie wszyscy mają koło 100...... ja leciałem jako 5'ty i ostatni na szczęście....(zalety posiadania 2.5 :polew::polew:) baba rzuca migacz...20m przed skrętem...niby daleko ale przy 70-80'ciu ...nie ma hihi.... skręca...auta za nią grzeją klocki........każdy dalszy później to zaczyna czynić........ja na szybciora dwie zdrowaśki odmówiłem...wcisnąłem hebel..........abs...............coś tam............ tr...tr....tr..... i stoję ......cały ............. przede mną ....3 furki jeb jeb jeb.... ja miałem może 20-30cm luzu........
H4mm3R Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdybyś miał kamerkę byłby ciekawy filmik
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdybyś miał kamerkę byłby ciekawy filmik no powiem Ci ,ze pierwsze co mi przyszło do głowy to ,że nie mam kamerki w aucie....nie ,że jadę z dzieckiem...byłby jeb .....tylko ,że taka sytuacja ,a ja nie ma kamerki :grin: ---------- Post dopisany at 19:05 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- ale ciepło miałem ....
Majkel Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Bedzie ktos dzis w zorach? wpadaj do Raciborza Panie na mini spota o 20.00 Jak coś dzwoń do organizatora - Hammera
Mody94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 owiewki chociaż jakieś masz ?? lotkę na dachu ?? brewki na lampach...?? czy tak faktycznie seria ?? Seria, seria i jeszcze raz seria.. Dopiero co kupiłem samochód i jestem spłukany, a że jeszcze się ucze to tylko dorywczo dorabiam, ale na razie zrobiłem rozrząd, olej, filtry, termostat wymieniłem i parę innych rzeczy które trzeba było zrobić. Dopiero teraz moge myśleć o modzeniu a plany mam bardzo ambitne Sorry.. nie do końca seria.. mam skrzynie basową samoróbkę... i taśme LED w bagażniku bo mnie denerwowało, że musze rolete odsłonić żeby światło z lampki docierało do bagażnika A co do brewek... W życiu bym tego nie zamontował Lotka ? Od razu ławkę na dach przyspawam
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Gdyby nie Wy... To bym sobie życie ułożył a nie hamulce, koła, zawiszy, stołki itp... Corsa 1.0 by wystarczyła :-P Zamy takiego co tak mówił i zmienił na forda Zjedz Bo za bardzo gwiazdorzysz ---------- Post dopisany at 21:36 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- siema szydercy Może wpadniesz jutro?
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 się śmiej................dziś byłby crash test....baba wzięła się za zawracanie w miejscu gdzie wszyscy mają koło 100...... ja leciałem jako 5'ty i ostatni na szczęście....(zalety posiadania 2.5 :polew::polew:)baba rzuca migacz...20m przed skrętem...niby daleko ale przy 70-80'ciu ...nie ma hihi.... skręca...auta za nią grzeją klocki........każdy dalszy później to zaczyna czynić........ja na szybciora dwie zdrowaśki odmówiłem...wcisnąłem hebel..........abs...............coś tam............ tr...tr....tr..... i stoję ......cały ............. przede mną ....3 furki jeb jeb jeb.... ja miałem może 20-30cm luzu........ Dobrze że leciałeś ostatni i nikogo za tobą nie było ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Złych wiadomości ciąg dalszy :facepalm:przyszło awizo od wiejskich
tomaszstn Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Piotr, co się dzieje że taki załamany jesteś?
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 się śmiej................dziś byłby crash test....baba wzięła się za zawracanie w miejscu gdzie wszyscy mają koło 100...... ja leciałem jako 5'ty i ostatni na szczęście....(zalety posiadania 2.5 :polew::polew:)baba rzuca migacz...20m przed skrętem...niby daleko ale przy 70-80'ciu ...nie ma hihi.... skręca...auta za nią grzeją klocki........każdy dalszy później to zaczyna czynić........ja na szybciora dwie zdrowaśki odmówiłem...wcisnąłem hebel..........abs...............coś tam............ tr...tr....tr..... i stoję ......cały ............. przede mną ....3 furki jeb jeb jeb.... ja miałem może 20-30cm luzu........ Dobrze że leciałeś ostatni i nikogo za tobą nie było ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Złych wiadomości ciąg dalszy :facepalm:przyszło awizo od wiejskich miałem z nich wszystkich najmniej miejsca ......a to ,że nie było za mną nikogo...to fart......... owiewki chociaż jakieś masz ?? lotkę na dachu ?? brewki na lampach...?? czy tak faktycznie seria ?? Seria, seria i jeszcze raz seria.. Dopiero co kupiłem samochód i jestem spłukany, a że jeszcze się ucze to tylko dorywczo dorabiam, ale na razie zrobiłem rozrząd, olej, filtry, termostat wymieniłem i parę innych rzeczy które trzeba było zrobić. Dopiero teraz moge myśleć o modzeniu a plany mam bardzo ambitne Sorry.. nie do końca seria.. mam skrzynie basową samoróbkę... i taśme LED w bagażniku bo mnie denerwowało, że musze rolete odsłonić żeby światło z lampki docierało do bagażnika A co do brewek... W życiu bym tego nie zamontował Lotka ? Od razu ławkę na dach przyspawam my mamy wszyscy ....także albo się dostosujesz....albo nie ....
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 się śmiej................dziś byłby crash test....baba wzięła się za zawracanie w miejscu gdzie wszyscy mają koło 100...... ja leciałem jako 5'ty i ostatni na szczęście....(zalety posiadania 2.5 :polew::polew:)baba rzuca migacz...20m przed skrętem...niby daleko ale przy 70-80'ciu ...nie ma hihi.... skręca...auta za nią grzeją klocki........każdy dalszy później to zaczyna czynić........ja na szybciora dwie zdrowaśki odmówiłem...wcisnąłem hebel..........abs...............coś tam............ tr...tr....tr..... i stoję ......cały ............. przede mną ....3 furki jeb jeb jeb.... ja miałem może 20-30cm luzu........ Dobrze że leciałeś ostatni i nikogo za tobą nie było ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Złych wiadomości ciąg dalszy :facepalm:przyszło awizo od wiejskich miałem z nich wszystkich najmniej miejsca ......a to ,że nie było za mną nikogo...to fart......... owiewki chociaż jakieś masz ?? lotkę na dachu ?? brewki na lampach...?? czy tak faktycznie seria ?? Seria, seria i jeszcze raz seria.. Dopiero co kupiłem samochód i jestem spłukany, a że jeszcze się ucze to tylko dorywczo dorabiam, ale na razie zrobiłem rozrząd, olej, filtry, termostat wymieniłem i parę innych rzeczy które trzeba było zrobić. Dopiero teraz moge myśleć o modzeniu a plany mam bardzo ambitne Sorry.. nie do końca seria.. mam skrzynie basową samoróbkę... i taśme LED w bagażniku bo mnie denerwowało, że musze rolete odsłonić żeby światło z lampki docierało do bagażnika A co do brewek... W życiu bym tego nie zamontował Lotka ? Od razu ławkę na dach przyspawam my mamy wszyscy ....także albo się dostosujesz....albo nie .... No ławeczkę na piwo też wszystkie sedany mają w końcu na spotach bronki i kielonki na czym trzeba stawiać
Bulik Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 siema szydercy Może wpadniesz jutro? nie dam rady rano o 8 jadę na mieszkanie bo przyjadą z oknami ,koło południa z drzwiami ...a na 17 umówiłem się z kumplem ze mu w altei rozrząd machnę
Mody94 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 my mamy wszyscy ....także albo się dostosujesz....albo nie .... Jakoś ich na zdjęciu u Ciebie nie widze.. no, ale może czas sie wybrać do okulisty...
Arturoo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ....wieśniacy CI pozdrowienia podesłali,.....rzuć na pw
horny devil Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 ....wieśniacy CI pozdrowienia podesłali,.....rzuć na pw Jak odbiorę to podeśle. Ale będą mieli ciężką przeprawę ze mną mają to jak w banku
Rekomendowane odpowiedzi