Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Jakbyście jechali to dajcie znać, może mi się uda zabierałbyś Alę ?
stanley Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Jakbyście jechali to dajcie znać, może mi się uda zabierałbyś Alę ? jak drzemnie się popołudniu to tak
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 to się zdzwaniamy ...ja bym szkraba tez zabrał ......tomaszstn ,diman czytacie ??
diman Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 to się zdzwaniamy ...ja bym szkraba tez zabrał ......tomaszstn ,diman czytacie ?? Czytam czytam ale ja dalej zasuwam na łazience u Pucka ale może zrobimy sobie wolniejszy wieczór i byśmy podjechali ale raczej bez szkraba bo bym jechał bezpośrednio od niego to sie jeszcze wyjaśni po południu jak robota pójdzie
ucho.77 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Może mnie by ktoś zgarnął? Zorganizuje się ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- Panowie mógłby ktory podjechać po drodze na spota do Mańka zabrać coś dla mnie:naughty:
Multis Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Może mnie by ktoś zgarnął? Zorganizuje się ---------- Post dopisany at 11:19 ---------- Poprzedni post napisany at 11:13 ---------- Panowie mógłby ktory podjechać po drodze na spota do Mańka zabrać coś dla mnie:naughty: Może wezme gady i się wybiore, A Ty nie jedziesz?? ??
stanley Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Może mnie by ktoś zgarnął? gdybym jechał, mogę Cię zabrać
ucho.77 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 W teorii Oprych ma dać znać do 18.15 czy wyjedzie Multis ja jadę
neimaD Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Też odpadam, jak się uda to jakoś w czerwcu dopiero wpadne :-P
Arturoo Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 zmiana planów - ja odpadam Też odpadam, jak się uda to jakoś w czerwcu dopiero wpadne :-P
Majkel Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 THX panowie:decayed: Ucho... daj znać czy dojedziecie, żebym spokojnie mógł iść spać i nie myśleć, czy przypadkiem dalej nie krążycie po tych moich pipidówach
ucho.77 Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 dojechaliśmy,dzięki ale drogi to wy tam macie:facepalm:
SebaMC Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Ucho trafiliście? za piątym razem już pamięta się drogę jedź tam kaj dziury prowadzą
Majkel Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 dojechaliśmy,dzięki ale drogi to wy tam macie:facepalm: Nie ma za co, niech służy Drogi tragedia... a ta moja ulica bije wszystkie inne na łeb
Rekomendowane odpowiedzi