Mario22 Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Właśnie dostałem info że mój ex leon był na przymiarce nowego wydechu i rur pod customowy intercooler i znaleźli dziure zaspawali i troche się ten MG uspokoił ... ale i tak bedą robić nowy wydech cały P.S. auto poszło w wymarzone ręcę .. oby im się udało ... ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:10 ----------
H4mm3R Opublikowano 15 Maja 2014 Opublikowano 15 Maja 2014 Właśnie dostałem info że mój ex leon był na przymiarce nowego wydechu i rur pod customowy intercooler i znaleźli dziure zaspawali i troche się ten MG uspokoił ... ale i tak bedą robić nowy wydech cały P.S. auto poszło w wymarzone ręcę .. oby im się udało ... Owinie go o drzewo z braku normalnych hamulców i tyle z tego będzie
Mario22 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Właśnie dostałem info że mój ex leon był na przymiarce nowego wydechu i rur pod customowy intercooler i znaleźli dziure zaspawali i troche się ten MG uspokoił ... ale i tak bedą robić nowy wydech cały P.S. auto poszło w wymarzone ręcę .. oby im się udało ... Owinie go o drzewo z braku normalnych hamulców i tyle z tego będzie ---------- Post dopisany at 06:48 ---------- Poprzedni post napisany at 04:53 ---------- Siema z rana
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 ja dziś odpadam nie chce mi się moknac:kwasny:
Pucek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Piękny poranek, najpierw corsa zmarła na brak ładowania w środku miasta z moją nieporadną bankierką w środku, potem oponiarz zniszczył mi lakier na 4 felgach przy odkręcaniu śrub, aż żyć się chce...
H4mm3R Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Piękny poranek, najpierw corsa zmarła na brak ładowania w środku miasta z moją nieporadną bankierką w środku, potem oponiarz zniszczył mi lakier na 4 felgach przy odkręcaniu śrub, aż żyć się chce... Co Ty tam masz za ciaproków w okolicy
Pucek Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Piękny poranek, najpierw corsa zmarła na brak ładowania w środku miasta z moją nieporadną bankierką w środku, potem oponiarz zniszczył mi lakier na 4 felgach przy odkręcaniu śrub, aż żyć się chce... Co Ty tam masz za ciaproków w okolicy Fachowcy Panie...
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 arena czy macie coś zadaszonego na taką pogode:wink:
miron78 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 Chyba nie ma co zmieniać - chyba że forum chcecie dzisiaj
Rekomendowane odpowiedzi