Christiano Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Miło było A przyjedź chopie kiedyś tak, co byś z nami tego kebsa w końcu zaliczył Przyjadę na pewno
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin: To ja mam rarytas ---------- Post dopisany at 22:13 ---------- Poprzedni post napisany at 22:12 ---------- A i tak mi sie dalej marzy zeby w garazu takie cos stało
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin: To ja mam rarytas To tak zostow, nic nie zmieniej! A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli?
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 To ja mam rarytas w połączeniu z mono fisem to za niedługo będzie egzemplarz kolekcjonerski ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli? tak:wink:
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 To ja mam rarytas w połączeniu z mono fisem to za niedługo będzie egzemplarz kolekcjonerski aluzja jakaś...?
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 To ja mam rarytas w połączeniu z mono fisem to za niedługo będzie egzemplarz kolekcjonerski ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli? tak:wink: Z Mono fisem tzn ??
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 też mam ten rarytas:grin: ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- czerwony fis:grin:
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 też mam ten rarytas:grin:---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- czerwony fis:grin: aaaa to niestety niemam takiego rarytasu
miron78 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 Miło było \dzięki za odwiedzinki - wpadaj częściej
ucho.77 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 to jakbyś chciał mieć kolekcjonerski egzemplarz to możemy się machnąć
miron78 Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Opublikowano 16 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin: To ja mam rarytas To tak zostow, nic nie zmieniej! A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli? tak - ogólnopolski
egon47 Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 to jakbyś chciał mieć kolekcjonerski egzemplarz to możemy się machnąć :banan::banan:
Majkel Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin: To ja mam rarytas To tak zostow, nic nie zmieniej! A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli? tak - ogólnopolski :polew: to nie tak źle z frekwencją u nich było jak na ogólnopolski... przez moment stałem jako piąty :grin:
Christiano Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Miło było \dzięki za odwiedzinki - wpadaj częściej Ostatnio i tak jakoś częściej udaje mi się podjechać
Arturoo Opublikowano 17 Maja 2014 Opublikowano 17 Maja 2014 za zlotaFajnie nie sa jescze tacy dla kórych pogoda nie ma znaczenia - jak piątek to piątek zlot to zlot - jak kiedyś Autek nawet sporo a ilośc s-line B6 mnie dziś powaliła - za niedługo niemcy będą do nas po fury śmigać jak wracałem to przez myśl mi przeszło, że se mogłem kurna chociaż zderzak przód zostawić, bo za niedługo B6 w serii to rarytas na Śląskich będzie... :grin: To ja mam rarytas To tak zostow, nic nie zmieniej! A o co chodziło z tymi a3 dzisiaj bo nie pytałem, też jakiegos spota mieli? tak - ogólnopolski :grin::grin:
Rekomendowane odpowiedzi