Tomi_81 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kaj ty robisz na grubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Kaj ty robisz na grubie nie ...ale blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek72 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 gdzie to kiblujesz w tych gliwicach Wlot z Rybnika koło shella Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 gdzie to kiblujesz w tych gliwicach Wlot z Rybnika koło shella szkoda ze szybciej nie napisałeś bo mi miedzy czasie sie pozmieniało eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 16 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2014 w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 damy radę następnym razem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Bry :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaMC Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedhuman Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja raczej bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? postaram się i ja zawitać, ale to dopiero w piątek się na 100% okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? z tego co mi ludzie dzwonią i piszą to może być gruby zlot - trochę ludzi się zapowiada - no i będą nowe fury do pooglądania więc ja się piszę na spotka bankowo Ponad 15 autek powinno się zjechać Ps. Tolek ja obowiązkowo chcę jazdę próbną Twoim nowym nabytkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? z tego co mi ludzie dzwonią i piszą to może być gruby zlot - trochę ludzi się zapowiada - no i będą nowe fury do pooglądania więc ja się piszę na spotka bankowo Ponad 15 autek powinno się zjechać Ps. Tolek ja obowiązkowo chcę jazdę próbną Twoim nowym nabytkiem Jestem drugi!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 będzie i Seves i kilku innych zaginionych na forum ---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ---------- piątek zlot, sobota kawalerskie, niedziela 1/4 mili mnie te rodzinne wekendy wykończą ta monotonia wekendów mnie zabije ---------- Post dopisany at 22:21 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- w piątek o 18 kończę ....kebab będzie zaliczony ...na spota się ktoś wybiera ,czy nie warto tam zajeżdżać ? z tego co mi ludzie dzwonią i piszą to może być gruby zlot - trochę ludzi się zapowiada - no i będą nowe fury do pooglądania więc ja się piszę na spotka bankowo Ponad 15 autek powinno się zjechać Ps. Tolek ja obowiązkowo chcę jazdę próbną Twoim nowym nabytkiem Jestem drugi!!!! Majkel - wiesz czym sie różni hajtnięty klubowicz od kawalera klubowicza ? Bo hajtnięty klubowicz na klubowych wypadach ma kanapki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi