oprych Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 dzieki pany za spota Gure - dzieki za okopanie oponki Majkel - dzięki za użyczenie mega dużej ilości kluczy no i lewarka - podaj numer konta ureguluje należność za wypożyczenie Tomasz - dzięki za kodowanko
Majkel Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Majkel - dzięki za użyczenie mega dużej ilości kluczy no i lewarka - podaj numer konta ureguluje należność za wypożyczenie Spoko... pojeździłem trochę twoim autem, paliwa spaliłem - więc jesteśmy kwit Dzięki za spota Panowie i jak zwykle dobrą dawkę śmiechu
neimaD Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Cały dzień pucowalem auto na wesele i się nie wyrobilem ?
oprych Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Arturoo paczka juz lezakuje w piwnicy czeka na odbiór
horny devil Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 Thnx za spota ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Thx za spota Dzięki że mnie podjarałeś. Teraz kuźwa nie usnę
Guregoru Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 dzieki pany za spota Gure - dzieki za okopanie oponki Majkel - dzięki za użyczenie mega dużej ilości kluczy no i lewarka - podaj numer konta ureguluje należność za wypożyczenie Tomasz - dzięki za kodowanko Nie ma sprawy
tomaszstn Opublikowano 25 Lipca 2014 Opublikowano 25 Lipca 2014 dzieki pany za spota Gure - dzieki za okopanie oponki Majkel - dzięki za użyczenie mega dużej ilości kluczy no i lewarka - podaj numer konta ureguluje należność za wypożyczenie Tomasz - dzięki za kodowanko Spoko luz Również dziękówa za spociszona
Speedhuman Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Thnx za spota---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Thx za spota Dzięki że mnie podjarałeś. Teraz kuźwa nie usnę Eeeeee jak widać spisz spokojnie w pn-Wt bede dopiero w posiadaniu mojego dysku to Ci pośle ....
horny devil Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 Thnx za spota---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ---------- Thx za spota Dzięki że mnie podjarałeś. Teraz kuźwa nie usnę Eeeeee jak widać spisz spokojnie w pn-Wt bede dopiero w posiadaniu mojego dysku to Ci pośle .... Ojmi tu jestes w bledzie. Ja juz po pracy na dzis
diman Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 No to urlopik czas zacząć dwa całe tygodnie leberki :-) oby ino pogoda nad tym naszym polskim morzem jako taka była
Multis Opublikowano 26 Lipca 2014 Opublikowano 26 Lipca 2014 ---------- Post dopisany at 08:26 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ---------- No to urlopik czas zacząć dwa całe tygodnie leberki :-) oby ino pogoda nad tym naszym polskim morzem jako taka była Narazie masz skwar. Ino woda przeokrutnie zimna... Wczoraj miala ze 9 st...
Rekomendowane odpowiedzi