diman Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety Jaka pogoda jest u Was ?
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety Jaka pogoda jest u Was ? A nie mogę narzekać cały urlop pogoda jeden dzionek miałem wytchnienia bo padało a tak poza tym słonecznie :-)
Arturoo Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety Jaka pogoda jest u Was ? A nie mogę narzekać cały urlop pogoda jeden dzionek miałem wytchnienia bo padało a tak poza tym słonecznie :-) no to zacnie faktycznie wysłane z htc
Multis Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety Jaka pogoda jest u Was ? A nie mogę narzekać cały urlop pogoda jeden dzionek miałem wytchnienia bo padało a tak poza tym słonecznie :-) W weekend bedziesz mial bramki na a1 za free.Wysłane z taboreta...
neimaD Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Damian...te Twoje siłowniki to są w sjz , czy w zebach ?? Do c5 od kumpla bym je przymierzył Zebach, Może mi ktoś sprawdzić auto po VINie? Na cito ?
diman Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 No i ostatni dzionek wczasów można zacząć, jutro powrót niestety Jaka pogoda jest u Was ? A nie mogę narzekać cały urlop pogoda jeden dzionek miałem wytchnienia bo padało a tak poza tym słonecznie :-) W weekend bedziesz mial bramki na a1 za free.Wysłane z taboreta... Wiem ale musiałbym sporo nadrobić wiec wale to jeszcze mam urlop to mi się nigdzie nie spieszy :-P Damian...te Twoje siłowniki to są w sjz , czy w zebach ?? Do c5 od kumpla bym je przymierzył Zebach, Może mi ktoś sprawdzić auto po VINie? Na cito ? Jedyny Gość od tych rzeczy to Stanley pytaj jego ;-)
SebaMC Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Pany, do sprzedania mój gwint na przód do B5 jakby ktoś potrzebował, szczerze polecam http://a4-klub.pl/index.php?/topic/284339-gwint-przod-supersport-twardy/
Majkel Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 joł joł co do jutra, postaram się zameldowac
Rekomendowane odpowiedzi