Majkel Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No i mnie też w robocie przytrzymali dodatkowe 5h, więc sorryyy... ale za tydzień będę
SebaMC Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 bry, ja wakacjuje w NL, brakuje tylko kebsa z mieszanym W Holandii masz świetne kebaby które robią Turcy, tylko trza się ruszyć z bungalow parku na miasto A to racja, dzisiaj jedziemy w okolice Rotterdamu i tam są takie cudeńka
Pucek Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Ten w bojkowie? Ty papec a Ty kiedy przyjdziesz na zlota bo już nie pamiętam jak twoja brzydka Morda wygląda W przeciwieństwie do Ciebie, planuję wpaść po weselu
egon47 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść Ten w bojkowie? Ty papec a Ty kiedy przyjdziesz na zlota bo już nie pamiętam jak twoja brzydka Morda wygląda W przeciwieństwie do Ciebie, planuję wpaść po weselu W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez egon47
Guregoru Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść Ten w bojkowie? Ty papec a Ty kiedy przyjdziesz na zlota bo już nie pamiętam jak twoja brzydka Morda wygląda W przeciwieństwie do Ciebie, planuję wpaść po weselu W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść
Pucek Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść Ten w bojkowie? Ty papec a Ty kiedy przyjdziesz na zlota bo już nie pamiętam jak twoja brzydka Morda wygląda W przeciwieństwie do Ciebie, planuję wpaść po weselu W koncu bedziesz juz po weselu i wiec możecie wpasc auto w kombi masz wiec wózek tez sie zmieści ale zeby tak publicznie pisac o tym ze chcecie wpaść Geju, Guru oczywiście, nakopie Ci w dupsko Egon, wpadnę po weselu bo prędzej mi na to robota nie pozwala, zresztą moje auto w kombi jest tak zaniedbane że aż wstyd
Rekomendowane odpowiedzi