MAJKI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja tez dziekuje za super imprezke, fakt ciuchy mokre wszystkie ale najgorzej z tym ryjem, ewa jak mnie zobaczyła to miała różne domysły i nie wierzyła że to na kajaku
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Czyli było grubo jak zawsze ...ehh szkoda ,że nie mogłem być
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja tez dziekuje za super imprezke, fakt ciuchy mokre wszystkie ale najgorzej z tym ryjem, ewa jak mnie zobaczyła to miała różne domysły i nie wierzyła że to na kajaku Nie dziw się, ja też bym nie uwierzył że to było na kajakach Miron, nie wiem co to za pomysł na białe zimówki na BIAŁYM aucie... Ja bym poszedł bardziej w ciemniejszy kolor, jakiś tytanowy/grafitowy
MAJKI Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak to mowią do wesela sie zagoi a ja w sobote ide do znajomych na wesele i było jak Ty bedziesz wyglądał w sobote jak żul Sie k**wa zapudruje jakis mały make up i bedzie gites
Pucek Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak to mowią do wesela sie zagoi a ja w sobote ide do znajomych na wesele i było jak Ty bedziesz wyglądał w sobote jak żul Sie k**wa zapudruje jakis mały make up i bedzie gites Heheh sie przejmuje, nie pierwszy i nie ostatni raz masz tatuaż na twarzy
miron78 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Majki żeby nie było głupich docinek na weselu to idź z kajakiem na wesele
akjam Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/285542-summer-cars-party-2014r-7-8-wrzesnia/?p=4126547 Pisać kto byłby chętny! Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez akjam
gregory Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam! No ja też podziękuje za fajną imprezkę. Warto było jechać tyle km A teraz coś śmiesznego. Wracając pomyślałem, że kupię mojej żonie jakieś kwiatki, że tak po powrocie z zagranicy od razu pojechałem imprezować z kumplami, no ale gdzie kupię kwiatki w niedzielę. Może w Lidlu coś będzie, złota myśl No więc podjechałem pod Lidla jakby nigdy nic. Przypomniało mi się dopiero jak chciałem chciałem auto odpalić po wyjściu ze sklepu No, ale dobrze że byli tam życzliwi ludzie na parkingu I zaś siara Majki a co do szramy, to ja bym powiedział, że ona dodaje ci pazura i wyglądasz bardziej rasowo Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez gregory
SebaMC Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 akjam ja jadę z kumplem, ale możemy się zgadać i jechać razem
pajda Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 poszukuje klapy do avanta B6 - zdrowej oczywiście jak by ktoś coś wiedział to proszę o info
Rekomendowane odpowiedzi