SoMeS Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 to nie są drogie rzeczy i myślę że warto się rozejrzeć za używką
august Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 to nie są drogie rzeczy i myślę że warto się rozejrzeć za używką SoMeS, przeczyść sobie skrzynkę, bo nie można do Ciebie napisać, a chciałem tą kratkę sprzed liftu kupić. Odezwij się na PW.
SoMeS Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 August dzięki wielkie za info - już zrobione
miron78 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Somes patrzę na to co sprzedajsze i jedyne co Ci zostaje to chyba koła i folete - robisz gokarda
Guregoru Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Somes patrzę na to co sprzedajsze i jedyne co Ci zostaje to chyba koła i folete - robisz gokarda Doszedł do wniosku że zamiast płacić za jakiś program to odelży auto i wyjdzie na to samo a jeszcze na tym zarobi :polew:
SoMeS Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hehehehe sprzedaje nie potrzebne graty bo w ich miejsce będą nowe
Pelex Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam Rudi ten czujnik temperatury nie jest drogi i myślę że od ręki dostaniesz go w sklepie na Jana Śliwki w Gliwicach SoMeS pewnie że pomogę jak sam go uruchomię bo na razie czasu nie było żeby w ogóle dopasować kość do tego mojego tempomatu ale jak już coś wymyśle to potem będzie z górki :gwizdanie: A za dwa tygodnie to mnie niema jestem na wczasach
MAJKI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Na początku Pelex wszystkiego dobrego z okazji dnia "energetyka"
MAJKI Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 No pusto pusto, dzisiaj jade na pusto bez browarków
M@rk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 ja tam zawsze jestem ale sobie tylko czytam
keżor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 M@rk co jakiś czas coś napisz , żebyśmy se mogli na avatar popatrzeć
Pelex Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 M@rk co jakiś czas coś napisz , żebyśmy se mogli na avatar popatrzeć Zgadzam się z Keżorem M@ark możesz nawet kropki stawiać jak Krolu gdy jest obrażony Dzięki Majki
miron78 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 M@rk co jakiś czas coś napisz , żebyśmy se mogli na avatar popatrzeć Zgadzam się z Keżorem M@ark możesz nawet kropki stawiać jak Krolu gdy jest obrażony Dzięki Majki Ja mam lepszy pomysł - M@rk wpadnij z nia na zlota [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 13:26_________________________________________________ja dziś w pracy do późna - jakby tak się udało wyjść do 20.00 to może jeszcze wpadne
M@rk Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 M@rk co jakiś czas coś napisz , żebyśmy se mogli na avatar popatrzeć Zgadzam się z Keżorem M@ark możesz nawet kropki stawiać jak Krolu gdy jest obrażony Dzięki Majki Ja mam lepszy pomysł - M@rk wpadnij z nia na zlota [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 13:26_________________________________________________ja dziś w pracy do późna - jakby tak się udało wyjść do 20.00 to może jeszcze wpadne no dobra ale trzeba zaplacic i ona nie lubi otwartych terenow :gwizdanie:
keżor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Puc , najnowsze info o tej A4 , jest przeznaczona na rynek Angielski , także była przekładka
Pucek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 hehehh a jednak, od początku mi coś nie pasowało Keżor, pozatym też w "zakupie" pokazali te auto, i kolega z katowic, AJKM napisał że to chyba anglik, no i miał sprawdzić ale byłeś szybszy teraz pojechać do tego komisu, spytać gościa czy to anglik, jak odpowie że nie i będzie się wypierał to strzała w pysk odrazu pogadamy dokładnie na grillu, ciekawe co na to Gregory a tak mi pojechał z dziewicą i ptaszkiem naszczęście się nie napaliłem
krolu Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Witam, juz po powrocie [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 20:11_________________________________________________hahahaha :polew: :polew: :polew: dostałem ostrzeżenie na .eu ekhm .pl .... za "za jazdę na dwa fronty." [br]Dopisany: 14 Sierpień 2009, 20:15_________________________________________________p.s. jak się tam konto kasuje??
Rekomendowane odpowiedzi