Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 a ja dopiero wstałem...(13:44) Paintball oczywiście mega, nieźle mi poszło w zdobyciu flagi ale to za sprawą kondycji którą sobie ostatnio wyrobiłem na dole, więc Diman, jeszcze z dwa razy i będziesz zwinny jak niewiem ogólnie impreza bardzo fajna, trzeba gdzieś u nas wyczaić takie fajne miejsce, gdzie można grillować do późna i auta postawić w bezpiecznym miejscu niech żałują Ci których nie było, te strzelanie było inne niż wtedy w metrowej trawie następny raz mamy albo w lesie, albo na dmuchanym polu
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 http://moto.allegro.pl/item714557574_prawdziwy_indywidual_zam.html nawet ciekawe auto, nie ori fotele, białe listwy - bardzo ciekawe, nieźle wypolerowany, ale rocznik słaby a cena duża
MAJKI Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 diman widze ze w koncu sie zdecydowałeś na "cipka" no i wskoczył Ci 5 post Zobaczymy co z tego wyjdzie no i zobaczymy co nam wyjdzie po na hamowni...
keżor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 siema, kurde, nie moge chodzić po tym paintballu , takie mom zakwasy
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 diman widze ze w koncu sie zdecydowałeś na "cipka" no i wskoczył Ci 5 post Zobaczymy co z tego wyjdzie no i zobaczymy co nam wyjdzie po na hamowni... Majki mam ramkę na rejestrację dla ciebie siema, kurde, nie moge chodzić po tym paintballu , takie mom zakwasy Co wy tacy "miętcy" wszyscy młody też mi suszy głowę że zakwasy ma a myślałem że to ja nie mam kondychy
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 - dzięki za droge powrotą z grila Keżora
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 - dzięki za droge powrotą z grila Keżora No my również dziękujemy choć nie jechaliśmy szybko bo Pucek ma klocki do wymiany
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nonono - widzę że za niedługo nasze Gliwickie BLB bedą nieźle zapierdzielały [br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 21:28_________________________________________________i przybędzie nam autek z logo compsport na tylnej klapie
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 mam nadzieję że już nie długo, a najpóźniej na wiosnę będzie więcej takich szybkich autek, no i więcej aut z naklejkami A4-Klub & COMPSPORT :> ja właśnie że zakwasy wylatałem...bo miałem po robocie hehhe nawet Mirek w drodze powrotnej Cię dwa razy wyprzedziłem, bo Glut jechał non stop z tyłu
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 hehhe nawet Mirek w drodze powrotnej Cię dwa razy wyprzedziłem, bo Glut jechał non stop z tyłu Jechał z tyłu bo nie chciałem żebyście mi zazdrościli silnika jak was obu wyprzedzę
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 dobra dobra, My wiemy że Ty NIE MASZ turbo
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Dobra, dobra kto tu nie ma turbo
Guregoru Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Królu PRAWIE nie ma :polew: Ale ciiiiiii :polew:
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 noo dooobra on mi kiedyś dupnie opłaca mi się kupić golasa B6? do 35 tyś zł? czy jednak celować w B5 polifta na gaz albo z modzonym silnikiem diesla? co Wy byście wybrali?
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 ok - ruszyły zapisy na niedzielny wyjazd na 1/4 mili czekam na Wasze PW i czekam na Wasze zdanie w kwestii godziny wyjazdu ? jaka wg Was będzie najlepsza ( 8.00 ? , 9.00 ? ) [br]Dopisany: 16 Sierpień 2009, 21:50_________________________________________________ noo dooobra on mi kiedyś dupnie opłaca mi się kupić golasa B6? do 35 tyś zł? czy jednak celować w B5 polifta na gaz albo z modzonym silnikiem diesla? co Wy byście wybrali? a ten dalej swoje dalej nie wie co chce kupić
miron78 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 35 za osobę co mówiliśmy przeca o tym w piątek - że drogawo
Pucek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 noo bo Mirek jak czytam na forum o cyrku w 1.8T z gazem to mi się odechciewa! muszę na spocie szczerze z chłopakami o gazie pogadać, jak to się ma do większej ilości kucy a jak się wkurze to kupie S4 i cinquecento od kuzyna, to chyba będzie najlepsze rozwiązanie odnośnie kamienia, trochę pojechali z tym wstępem...ale pojadę pod jednym warunkiem, napewno nie swoim autem, więc kto może przygarnąć PUCKA?
Rekomendowane odpowiedzi