Majkel Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Majkel, dnia 02 Paź 2014 - 21:28, napisał:siemka! Ja niestety znów odpadam, kolejny tydzień mam taki że dziennie na rano a w piątek 2 zmiana Zachciało ci się życia celebryty firmowego to teraz masz ...Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Teraz chyba życie poświecę karierze filmowej
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Majkel, dnia 02 Paź 2014 - 21:28, napisał: siemka! Ja niestety znów odpadam, kolejny tydzień mam taki że dziennie na rano a w piątek 2 zmiana Zachciało ci się życia celebryty firmowego to teraz masz ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Teraz chyba życie poświecę karierze filmowej A co, zamierzasz zacząć karierę w filmach dla dorosłych
mirek31071977 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Ja też odpadam.Czekam na kupca na polo.Pewnie znowu jakaś maruda przyjedzie i nie kupi.
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Majkel, dnia 02 Paź 2014 - 21:28, napisał: siemka! Ja niestety znów odpadam, kolejny tydzień mam taki że dziennie na rano a w piątek 2 zmiana Zachciało ci się życia celebryty firmowego to teraz masz ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Teraz chyba życie poświecę karierze filmowej A co, zamierzasz zacząć karierę w filmach dla dorosłych Na Zator musiał klęczeć aby było wolne,więc kto go tam wie
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Kuźwa nie pomyślałem o tym, wydawało mi się że chodzi o filmy z dziewczynami a nie pomyślałem że mogło chodzić o tęczowe
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 pnie się chłopiec po szczeblach kariery
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Te "szczeble" to teraz mają inny wydźwięk
egon47 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z wierczora po zlocie w Auchan najpierw widziany Diman a pozniej Miron
horny devil Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Byłem na spocie a tam tylko kecioki stały Pany przyszła mi fota z wakacji65 / 50Zdjęcie kierowcy nie czytelneI teraz pytanie jak wskazać kierującego?? Nawet jak bym chciał to nie widać który z nas to był Miał kto taki przypadek??
ucho.77 Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 masz 3 wyjścia -bierzesz to na klatę i piszesz na siebie -piszesz na kobietę -ewentualnie płacisz więcej bez wskazywania kto prowadził . Piotrek policzyłeś ile wyjdzie ostatnia wysłana wersja
horny devil Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 masz 3 wyjścia -bierzesz to na klatę i piszesz na siebie -piszesz na kobietę -ewentualnie płacisz więcej bez wskazywania kto prowadził . Piotrek policzyłeś ile wyjdzie ostatnia wysłana wersja Nie bo nie wiedziałem czy zaakceptowana już jest wersja No właśnie nie wiem komu kieszonkowe się uszczupli o setunie, wolał bym wiedzieć kto w tym miesiącu nie idzie do kina
tomaszstn Opublikowano 3 Października 2014 Opublikowano 3 Października 2014 Z wierczora po zlocie w Auchan najpierw widziany Diman a pozniej Miron Ło żesz, mordki od Dimana już dawno nie widziałem, tak samo Pucek, niech już zrobi ta chałpa bo spoty się sypią
Rekomendowane odpowiedzi