diman Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 ja tak na 14.00 powinienem tam byćTo ja wezmę swojego łobuza Może Diman ze swoim wpadnie, jutro ma chyba wolne Jutro mam wolne i owszem ale chyba ogarnę te moje tylne sprężyny które mnie już mocno wkurzają jak się obrobie to wpadnę na chwilę Przy święcie bydziesz sprężyny wymienioł... prosza Cie Bo w inne dni nie ma czasu a rodzice furę potrzebują na wyjazd ja z resztą też
diman Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Dobra nie chce mi się dzisiaj robić tych sprężyn w sobotę się to ogarnie będę tam dzisiaj
Majkel Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 O której startujecie i skąd? Raczej tam się na miejscu spotykamy wszyscy
Guregoru Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja proponuję startnać z Zabrza M1
diman Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Jak zjemy obiadek to podjedziemy myślę że po 14 będziemy Podziękowania za miłe spotkanie do zaś Edytowane 11 Listopada 2014 przez diman
neimaD Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Byłem, zobaczyłem i nawet fajnie tylko jak niektórzy mogą jeździć na krzywej feldze? :-P
tomaszstn Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja musiałem się szybciej zwinąć bo mały marudził
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Byłem, zobaczyłem i nawet fajnie tylko jak niektórzy mogą jeździć na krzywej feldze? :-P nie kumam ? chyba że nie rozumiem foto
secio84 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Byłem, zobaczyłem i nawet fajnie tylko jak niektórzy mogą jeździć na krzywej feldze? :-P nie kumam ? chyba że nie rozumiem foto Chyba mu chodzi ze niby o ilość odwaznikow
miron78 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 aaa - o odważniki chodzi ? a gdzie wyczytałeś że odważnikami redukuje się krzywiznę felg ? Zapytaj tych co się znają na felgach - ile czasami daję się odważników na np. vossena za 10 tyś zł Przy 20 calach i szerokości 10 czy 10,5 cala nie ma szans żeby na feldze był jeden czy 2 odważniczki Kiedyś też byłem w szoku jak pierwszy raz widziałem taką ilość odważników na nowych felgach - ale z racji ilości posiadanych felg i ori i replik już wiem że pewne rzeczy są normalne. Felga daje fajny efekt prześwitu ale niestety kosztem tego że każdy odważnik widać jak na dłoni - też mnie to Neiman wnerwia ale wiem że nic z tym nie zrobię Ponoć są jakieś ciężarki w jakiejś płynnej masie czy czymś takim. Ponoć rewelka do szerokich i dużych felg bo totalnie nic nie widać bo też nic nie ma Ale jeszcze nikogo o to nie pytałem - pośmigam do zimy i rozeznam temat na wiosnę. Jak ktoś coś wie w temacie to niech napisze
neimaD Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Omg... I weź tu człowieku za żartuj raz na ruski rok to jeszcze cie zjebia :-P
horny devil Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 ja nie dojechałem w końcu. Grill spontan na knurowie był
Mario22 Opublikowano 11 Listopada 2014 Opublikowano 11 Listopada 2014 Fajne spotkanko ... i pare fajnych furek ... dwie ładne nowe megane rs i pare ciekawych starych szlifierek typu crx czy crx del sol ... zero tuningu ... czysta seria na v-tecu... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi