Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Co się przejmujesz mi śrubę wyciągnął dopiero jak mi zakładał opony na lato
sparki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 przejmowac to sie nie przejmowałem ale jak mnie coś zaczeło ściągać na lewo to sie troche zdziwiłem przecież to audi to sie nie psuje czasem tylko trochę kaprysi
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 przejmowac to sie nie przejmowałem ale jak mnie coś zaczeło ściągać na lewo to sie troche zdziwiłem przecież to audi to sie nie psuje czasem tylko trochę kaprysi Krolu też tak uważa :polew:
sparki Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 aaaa knurowianie Wy też dzisiaj czujecie te witaminki w powietrzu bo mnie normalnie aż zbiera
gregory Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no i odnośnie dogadywania Prezesa Mirka, wiem co chcę ale boje się że znów będę miał pecha i będą problemy z gazem, chociaż mamy dobrego kolegę to jednak mam strach bo nigdy podtlenku nie miałem Pucek miałeś jakieś traumatyczne przeżycia? Ze tak się teraz boisz, że "wpadniesz w błoto" z autem. Jeśli masz z tym duży problem, to może powinieneś do psychologa się z tym wybrać Witam, zrzuciłem dziś kolo, żeby sprawdzic stan tarcz, i okazłao się, że ich NIEMA!! [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 13:10_________________________________________________to na szczęście tył :gwizdanie: Brawo :oklaski: używasz 1/2 powierzchni tej ogromnej tarczy. Dobrze, że nie podniosłeś jeszcze mocy to jeszcze byś się zabił :polew: :polew: dobra coś czuje że mam nowego avatara a on wogóle był trzeźwy w trakcie robienia tej foty Nie no ta fota jest ekstra A ten tekścik :polew: Że też pucek wpadłeś na taki pomysł :> Ale w sumie jakoś ten tekst nawet pasuje @Miron pisałeś, że nie przybywa chętnych na wyjazd na liście bo nie pamiętasz o wszystkich
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Nie no ta fota jest ekstra A ten tekścik :polew: Że też pucek wpadłeś na taki pomysł :> Ale w sumie jakoś ten tekst nawet pasuje
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_problem_z_gaze_firmy_czakarm-t91935.0.html;msg1045394#msg1045394 Ja pier*ole :polew: nie mogę z tymi ludźmi :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 @Miron pisałeś, że nie przybywa chętnych na wyjazd na liście bo nie pamiętasz o wszystkich PW od Ciebie nie dostałem A tak wygląda moja furka ostatecznie - i teraz już długo nic się nie zmieni
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 No muszę to powiedzieć: po prostu ZAJEBIOZA :good: To teraz możesz na spota przyjechać i nawet się do ciebie przyznamy Ale serio teraz wygląda świetnie :good:
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Takie drobne szczegóły właśnie wpływają najlepiej na wygląd całego auta
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 no............... mnie też się podoba teraz się troszke wyróżnia i jedzie
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 I o to chodzi żeby się wyróżniało ale nie spojlerem wyższym niż dach czy zderzakami ścinającymi asfalt tylko po prostu oryginalnością
keżor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 czy zderzakami ścinającymi asfalt masz coś do mnie ?? [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 21:47_________________________________________________Mirek, wygląda za***iście , zaraz Ci wymodze kółka jak chcesz
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 czy zderzakami ścinającymi asfalt masz coś do mnie ?? Ty myślisz że ja tylko o tobie wiecznie rozmawiam
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 to teraz Mirek z przodu gleba ogólnie jest fajnie, ale jak widać pozostaje troszkę do zrobienia przy tym aucie tekst musiałem dodać do fotki bo tak mnie korciło... a ja mam znów cyrk z tym moim j**anym padłem:/ MAM JUŻ DOSYĆ TEGO AUTA
miron78 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 czy zderzakami ścinającymi asfalt masz coś do mnie ?? [br]Dopisany: 18 Sierpień 2009, 21:47_________________________________________________Mirek, wygląda za***iście , zaraz Ci wymodze kółka jak chcesz jasne
krolu Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Witam, CO do tarczy to podobno czuć przy hamowaniu... a u mnie nic stad taki stan... Miron auto :kox: :kox: A teraz gwóźdź ... fota mojej dziury na dolocie : Słabej jakości bo z komórki a było ciemno... Ehh tam uciekała moja moc i od ponad roku tego nie ustaliłem ;/
Pucek Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 MOC? jaka moc...ADR i tak Cie objedzie
Guregoru Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 MOC? jaka moc... To samo chciałem napisać :polew: Ale nie no powaga
Rekomendowane odpowiedzi