Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ty synek zwolnij bo ja nismo kupiłem w benzynie a gaz sam montowałem haha a twoja Pani Ż. Przy moim nismo to Ferrari haha. Prawda jest taka ze ci zazdrosza dlatego sieją szydere... Ja sie tylko obawiam że jak mnie jej przedstawisz to będzie non stop omnie pytać i twoje noty strasznie spadną dlatego ją uprzedz ze ja juz zajety jestem Powered by LG G3s [emoji14]olew:wyszłane z lte
Mario22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Ty sie Artur nie śmiej bo do teraz mnie swojej nie przedstawiłeś haha. Fure moze mam najgorszą ale urok osobisty i rozmiar pewnej części ciała to coś dla was nieosiągalnego hahahahah Powered by LG G3s Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ty sie Artur nie śmiej bo do teraz mnie swojej nie przedstawiłeś haha. Fure moze mam najgorszą ale urok osobisty i rozmiar pewnej części ciała to coś dla was nieosiągalnego hahahahah Powered by LG G3s Wystarczy ,że jednego z braci K. poznała...wyszłane z lte Też mam duży śmietnik....phi też mi coś....[emoji14]olew: wyszłane z lte
Majkel Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Fure moze mam najgorszą ale urok osobisty i rozmiar pewnej części ciała to coś dla was nieosiągalnego hahahahah No faktycznie z brzuchem nie mam startu do Ciebie, od kwietnia 18 kilo w dół zszedłem [emoji17] [emoji17] [emoji17] Szydera za szydere - to jest za***iste na śląskich [emoji2]
gregory Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Tu się nic nie zmienia mimo nieobecności. Zawsze wiadomo gdzie będziecie i o czym będziecie gadać/nabijać się
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) GREGOR byku - gdzie byłęś jak Cię nie było ? Co tam u Ciebie ? Jeszcze przed rozwodem czy już po ? Ps. a ja w ferie tradycyjnie jadę do Serfaus-Fiss-Ladis MAniek po co Ty na tym FB się laską chwalisz i jej foto pokazujesz Mario już ma jej foto na kompie na tapecie - jej śmiech jako dzwonek ustawiony a z wykorzystaniem jednego ze zdjęć magnez na aucie Edytowane 15 Stycznia 2015 przez miron78
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 GREGOR byku - gdzie byłęś jak Cię nie było ? Co tam u Ciebie ? Jeszcze przed rozwodem czy już po ? Ps. a ja w ferie tradycyjnie jadę do Serfaus-Fiss-Ladis Menda
miron78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2015 od tygodnia już jestem spakowany
Pucek Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 od tygodnia już jestem spakowany Tu Ci akurat wierzę
tomaszstn Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Siema Panowie, co z piątkiem? Byłem we wtorek w Kato i spora ekipa chce przyjechać do nas, warunek to spot tam gdzie przed ostatnio Niech PREZES się wypowie, co o tym myśli Z pewnych względów nie może to być docelowe miejsce zlotów (rozmawialiśmy o tym na ostatnim zlocie). Zaś nie ma najmniejszego problemu z tym żeby to było miejsce spotkań/imprez zorganizowanych tak jak ostatnio gdzie umawia się większa grupa osób (nawet gdyby to miało być co drugi piątek) - pod warunkiem że będzie odpowiednio czytelne info na forum z odpowiednim wyprzedzeniem. Zeby nie było sytuacji co piątek że do samej 18.00 osoby chcące przyjechać nie bardzo wiedzą gdzie się mają pojawić. Czyli podsumowując: Zloty standardowo odbywają się na forum - zaś każdorazowo wiedząc że wpada większa zorganizowana grupa "na żarełko" dajemy wcześniej info i spotykamy się gdzie nam się tylko podoba Mam nadzieje że Pasi ? Mi jest wszystko jedno, jutro niech się każdy określi czy będzie i gdzie by wolał się spotkać. Ja mogę na 2 godz przed zarezerwować lokal. Rano będę spał po nocce więc po południu zobaczymy.
Polko_V Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Polko, nie strajkUjesz? ja yhyym...mamy szyldy powywieszne "akcja protestacyjna" a poza tym ... :niszczy zdrowie, skraca życie, pier**lone wydobycie" UWAGA !!! jako że część z Was już planuje urlopy przekazuje info: ZATOR 2015 12-14 CZERWIEC kierownik mnie wy*upczy z tą kartką "urlop planowany" ...ale oczywiście BĘDZIEMY
Mario22 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Daj mi jutro cynka sms gdzie jesteście bo robie do wieczora i jak dam rade to bym coś zjadł dobrego a z resztą i tak będę na forum zaglądał w robocie ... Edytowane 15 Stycznia 2015 przez Mario22
SebaMC Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Ja jutro też postaram się zawitać, choć nie wiem czy zdążę, bo mam na 22..
tomaszstn Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Daj mi jutro cynka sms gdzie jesteście bo robie do wieczora i jak dam rade to bym coś zjadł dobrego a z resztą i tak będę na forum zaglądał w robocie ... Zobaczymy ile osób będzie jutro, jak na razie to widzę że cienko
MAJKI Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja tez będę zaglądał bo zjadłbym co w dobrym Towarzystwie
Rekomendowane odpowiedzi