horny devil Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianie
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianieWarsztat ma swój to ......zleci to komu wysłane z lte
horny devil Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianieWarsztat ma swój to ......zleci to komu wysłane z lte a no fakt
secio84 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianieBędzie otwór zrobiony taka klapka wycięta tak ze po zmianie oleju z powrotem będzie się ja zakładać. A zrobię to jak wygluszenie będę robił. naciepane z GT-I9195
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianie I przez ten otwór będzie mu śnieg/syf cisło i olej kapać na kostki
secio84 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianie I przez ten otwór będzie mu śnieg/syf cisło i olej kapać na kostki Nie będzie cislo śniegu ani olej nie będzie kapal bo będzie to dobrze zrobione jeśli w ogóle zrobię. A druga sprawa silnik mam czysty i z niczego nie leci. naciepane z GT-I9195
Mario22 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Pany pizza jutro? Ja bym coś zjadł jutro Powered by LG G3s
H4mm3R Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianie I przez ten otwór będzie mu śnieg/syf cisło i olej kapać na kostki Nie będzie cislo śniegu ani olej nie będzie kapal bo będzie to dobrze zrobione jeśli w ogóle zrobię. A druga sprawa silnik mam czysty i z niczego nie leci.naciepane z GT-I9195 Już się nie tłumacz
secio84 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Dobry Chyba nawet wiem czyja ta TT ka No można powiedzieć że dobry zakup zdecydowałem się wszystko pasuje osłona zrobiona bardzo dobrze polecam. Więcej zdjęć mam zrobione jak jest wykonana. naciepane z GT-I9195 Dobra sprawa taka osłona za jakiś czas zapytam jak się sprawuje może do swojego wrzucę Nie ma się co zastanawiać juz wytestowana dobrej jakości wyróbnaciepane z GT-I9195 Mogłeś sobie wywiercić otwór na korek oleju bo będziesz przeklinała zrzucając ją przy każdej zmianie I przez ten otwór będzie mu śnieg/syf cisło i olej kapać na kostki Nie będzie cislo śniegu ani olej nie będzie kapal bo będzie to dobrze zrobione jeśli w ogóle zrobię. A druga sprawa silnik mam czysty i z niczego nie leci.naciepane z GT-I9195 Już się nie tłumacz Ja się tam nie tłumacze tak poprostu jest naciepane z GT-I9195
miron78 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2015 jutro zlocik na forum standardowo Ja jutro wpadnę, będzie też RS4 i nowa fura Tolka Ps. A gdzie potem pojedziemy na jedzonko to mi wszystko jedno
Arturoo Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja jeszcze nie wiem,czy dsm radę wysłane z lte
Majkel Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 jutro zlocik na forum standardowo Ja jutro wpadnę, będzie też RS4 i nowa fura Tolka Ps. A gdzie potem pojedziemy na jedzonko to mi wszystko jedno Moim skromnym zdaniem zawsze po zlocie na forum powinien być kebab - to już tradycja, pizza ma sens tylko wtedy jak się wcześniej zgadamy na inną miejscówke jak forum [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi