Majkel Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Joł joł Też jak się nic nie zmieni u mnie to jutro będę
oprych Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Byda jutro na Bank tylko niech mi ktos poda adres co bym trafił
SebaMC Opublikowano 5 Lutego 2015 Opublikowano 5 Lutego 2015 Byda jutro na Bank tylko niech mi ktos poda adres co bym trafił Lipowa 1, 44-100 Gliwice Forum.
SebaMC Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 A myślałem, że będę pierwszy wbijasz dzisiaj?
diman Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Kurde nie mam komu małego podrzucić więc będę musiał podjechać z nim ;-) Edytowane 6 Lutego 2015 przez diman
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 a ja się odmeldowuję od dzisiaj 24.00 na 7 dni z aktywności forumowej - od jutra wieczory spędzam z finlandią i widokiem na tyrol ale zanim wyjadę mam Maniek dla Ciebie 2 wiadomości (2 dobre) DOBRA - nie masz w BT pokoju 2 osobowego tylko 4 osobowy B. DOBRA - nie jesteś w nim sam z dziewczyną tylko dodatkowo ze mną i Majkim
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 a ja się odmeldowuję od dzisiaj 24.00 na 7 dni z aktywności forumowej - od jutra wieczory spędzam z finlandią i widokiem na tyrol ale zanim wyjadę mam Maniek dla Ciebie 2 wiadomości (2 dobre) DOBRA - nie masz w BT pokoju 2 osobowego tylko 4 osobowy B. DOBRA - nie jesteś w nim sam z dziewczyną tylko dodatkowo ze mną i Majkim Rzeczywiscie... 2 rewelacyjne wiadomości... moja się ucieszy [emoji17] [emoji17] [emoji17] Nie no luz.... pokoik z kulturką [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Do której pracujesz dzisiaj? To Ci podrzucę tą czapkę i rękawiczki co byś niy zmarzł w tym tyrolu [emoji6]
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 a ja się odmeldowuję od dzisiaj 24.00 na 7 dni z aktywności forumowej - od jutra wieczory spędzam z finlandią i widokiem na tyrol ale zanim wyjadę mam Maniek dla Ciebie 2 wiadomości (2 dobre) DOBRA - nie masz w BT pokoju 2 osobowego tylko 4 osobowy B. DOBRA - nie jesteś w nim sam z dziewczyną tylko dodatkowo ze mną i Majkim :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: wysłane z lte Ty sie mamie i tacie udałeś [emoji14]olew: wysłane z lte
Rekomendowane odpowiedzi