pajda Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Byda jutro na Bank tylko niech mi ktos poda adres co bym trafiłO której jedziesz bo może bym też podjechal
stanley Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Byda jutro na Bank tylko niech mi ktos poda adres co bym trafiłO której jedziesz bo może bym też podjechal jakbycie jecali to ajcie znac ( klawiatura ie zyebala)
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 MAniek - dzisiaj pracuję do 15.00 potem na miejscu jakieś szybkie mycie fury, pakowanie i inne więc jak coś to dzwoń będę się kręcił po knurowie
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 To pojade na zlota przez Knurów i Ci to podrzuce bo i tak mi ta czapka do żadnej kurtki nie pasuje [emoji12]
oprych Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 jade o 16 bo musze sprawy w gliwicach załatwić
pajda Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 bedzię to jaka frekwencja to u was dziś czy 3 osoby łacznie ze mną
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Powinno sie pare osob pojawić Jo tyz byda
oprych Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dzięki Pany za spota a teraz Pizza i psyt Majkel - TVP2 żart z Mansonem ( będzie o kopercie )
Majkel Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dzięki Pany za spota a teraz Pizza i psyt Majkel - TVP2 żart z Mansonem ( będzie o kopercie ) no właśnie... Manson.... nie mogłem skojarzyć w jakim kabarecie to było Ale patent bądź co bądź... dobry
Rekomendowane odpowiedzi