A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 potwierdzam impreza naprade MEGA! bywam na wszystkich imprezach w Kamieniu ale ta organizacja i przebieg calej imprezy zasluguja na medal byly minimalne przerwy ale mozna bylo zobaczyc mnostwo przejazdow. gdybym nie jechal z moim klubem napewno wybralbym sie z wami pozdrowienia dla Miron i Mike (tylko was widzialem i znalem :> ) ps: szkoda ze S2 tak szybko skonczyla jazdy [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 08:49_________________________________________________jesli chodzi o laski :> to prosze bardzo a jesli interesuja was wyniki http://www.sss.org.pl/timingdb.php?view=230809
Guregoru Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 A-rek to już wiadomo po co tam jeździsz żadnych zdjęć aut tylko..........
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Arek czemu nie podszedłeś - ja Cię nawet nie kojarzę [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:00_________________________________________________dzięki za wyniki
A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Guregoru tylko na tych zawodach mozna bylo zawiesic oko nie tylko na samochodach Miron ja to ten z niebieskiej A4 ktora bylem na ostatnim waszym spocie. od nas startowalo pare autek i nie bylo chwili luzu aby podejsc do was sie przywitac ale nastepnym razem to zrobie
czester Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam z rana No widze, ze imprezka niezla byla :>
MAJKI Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no imprezka była mi sie przeciągnęła do jakieś2 w nocy i siedze właśnie w domu na jednodniowym urlopie bo mam niezły wyziew %%%
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ......... o kurcze - gdybym wiedział że w klasie diesel startują tylko 3 furki to na bank bym się zapisał dla sprawdzenia samego czasu przejazdu za rok tego błędu nie zrobię[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:20_________________________________________________ Guregoru tylko na tych zawodach mozna bylo zawiesic oko nie tylko na samochodach Miron ja to ten z niebieskiej A4 ktora bylem na ostatnim waszym spocie. od nas startowalo pare autek i nie bylo chwili luzu aby podejsc do was sie przywitac ale nastepnym razem to zrobie aaaaaa chyba że tak
A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 napewno w tym roku jeszcze bedzie impreza na Kamieniu wiec warto startowac. gdybys wczoraj startowal mogloby byc nawet podium, szkoda
MAJKI Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 ......... o kurcze - gdybym wiedział że w klasie diesel startują tylko 3 furki to na bank bym się zapisał dla sprawdzenia samego czasu przejazdu za rok tego błędu nie zrobię[br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 09:20_________________________________________________ Guregoru tylko na tych zawodach mozna bylo zawiesic oko nie tylko na samochodach Miron ja to ten z niebieskiej A4 ktora bylem na ostatnim waszym spocie. od nas startowalo pare autek i nie bylo chwili luzu aby podejsc do was sie przywitac ale nastepnym razem to zrobie aaaaaa chyba że tak Miron za jaki rok?? Nastepna impreza w Kamieniu 30.08.2009 czyli w ten weekend Organizuje to Automobil Klub Opolski także pomyśł ładnie by sie prezentowała czarnulka z magnesami A4 na bokach na torze
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a żebyś wiedział - pomyślę jak znajdziesz wiecej info na temat tej imprezy możesz wkleić na forum [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 10:22_________________________________________________Majki na necie zbytnio nic nie mogę znaleść na temat imprezy 30.08
A-rek Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 no ja tez pierwsze slysze o wyscigach w ostatni weekend sierpnia
MAJKI Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 a żebyś wiedział - pomyślę jak znajdziesz wiecej info na temat tej imprezy możesz wkleić na forum [br]Dopisany: 24 Sierpień 2009, 10:22_________________________________________________Majki na necie zbytnio nic nie mogę znaleść na temat imprezy 30.08 Ja też teraz szukałem i nic a słyszałem to od ludzi startujących wczoraj w Bytomiu, mówili że nie jadą własnie teraz do Kamienia bo jest za drogo za wpisowe a za tydzień ma być taka sama impreza tylko przez kogoś innego zorganizowana... Bede coś wiecej na ten temat wiedział to napewno dam znać bo chętnie też pojade zobaczyć
H4mm3R Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Witam Panów, kto śmiga ciemno granatową (czarny to raczej nie był) B6 w avancie 1.9TDI na SRC 80XK ? Bo coś bardzo śpieszyło mu się w stronę Czech
MAJKI Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ma ktoś namiary na dobry serwis klimy W Gliwicach lub okolicach bo odmówiła z dnia na dzień posłuszeństwa
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ma ktoś namiary na dobry serwis klimy W Gliwicach lub okolicach bo odmówiła z dnia na dzień posłuszeństwa na Pszczyńskiej ale tanie nie są ( jadąc od centrum Gliwic po lewej na wysokości fiata - taka dróźka w lewo )
gregory Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Mnie też się podobało, bardzo fajnie było. Nie wspominając o incydencie przy samym wjeździe Te zawody automobilklubu opolskiego w Kamieniu Śląskim mają być dopiero 4 Października. Miron nie miałbyś lekko w klasie Diesel, mimo że było kilka autek. Nie wiem czy kojarzysz tą skodę: http://img190.imageshack.us/img190/9693/octac.jpg 320KM/ 550Nm- siedzi w niej silnik 2.0TDI który poskładał Rogal i miał go w swoim passacie, potem odsprzedał sam silnik i teraz ten na maxa wymodzony TDI siedzi w tej właśnie skodzie
miron78 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2009 wiem Gregor - ta skoda to niezły zapierdzielacz - ale mi nie o podium chodziło tylko o sprawdzenie swojej furki i siebie - jakie czasy jestem w stanie kręcić a takie furki jak ta skoda są najlepszymi furami - kto by tam na drodze na skode zwrócił uwagę
piterra Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 [br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 01:39_________________________________________________ Wyznanie żonatego faceta: Na początku jeszcze przed ślubem, były, krótkie romantyczne spacery. Po ślubie, były wycieczki do lasu, w plener, coraz dalej od domu. Teraz po wielu latach małżeństwa, wywożę ją za granicę, tam gdzie napotka dodatkowo barierę językową. CHOLERA, BEZSKUTECZNIE, ZAWSZE DO DOMU DROGĘ ZNAJDZIE I WRACA. ZDARZYŁO SIĘ ŻE BYŁA SZYBCIEJ ODE MNIE!!! Podobno kobiety nie mają orientacji w terenie?!?!?!?!
Rekomendowane odpowiedzi