Mario22 Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Masz racje ale mi sie to kojarzy z pomazańcami z abu dhabi... Złoto zarezerwowane do niebieskiego subaru... Naciapane z Z2 Hammer to masz racje gleba kozak tylko nie oszukujmy się bie w przypadku mirona... Bo albo robić na bogato czyli Air Raid i wtedy luźno ale będzie wyżej bo u nas tak nie pojeździsz... Taka.prawda a na dobry air zawias potrzeba sporo plnów.... Naciapane z Z2 Edytowane 18 Listopada 2015 przez Mario22
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Hammer to masz racje gleba kozak tylko nie oszukujmy się bie w przypadku mirona... Bo albo robić na bogato czyli Air Raid i wtedy luźno ale będzie wyżej bo u nas tak nie pojeździsz... Taka.prawda a na dobry air zawias potrzeba sporo plnów.... Naciapane z Z2 Swoje kosztuje, ale jak masz bezobsługowy air, czyli dwa przyciski a resztę robią czujniki to zawieszenie lux. Lejesz pełny bak lub 3 kolesi wsiada Ci do auta a zawieszenie samo się ustawia do zapisanej pozycji. Czesław customizer śpiewa 13K za takie coś...
neimaD Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Hammer to masz racje gleba kozak tylko nie oszukujmy się bie w przypadku mirona... Bo albo robić na bogato czyli Air Raid i wtedy luźno ale będzie wyżej bo u nas tak nie pojeździsz... Taka.prawda a na dobry air zawias potrzeba sporo plnów.... Naciapane z Z2 Swoje kosztuje, ale jak masz bezobsługowy air, czyli dwa przyciski a resztę robią czujniki to zawieszenie lux. Lejesz pełny bak lub 3 kolesi wsiada Ci do auta a zawieszenie samo się ustawia do zapisanej pozycji. Czesław customizer śpiewa 13K za takie coś... Mnie to wyszło trochę mniej [emoji13]
H4mm3R Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 Hammer to masz racje gleba kozak tylko nie oszukujmy się bie w przypadku mirona... Bo albo robić na bogato czyli Air Raid i wtedy luźno ale będzie wyżej bo u nas tak nie pojeździsz... Taka.prawda a na dobry air zawias potrzeba sporo plnów.... Naciapane z Z2 Swoje kosztuje, ale jak masz bezobsługowy air, czyli dwa przyciski a resztę robią czujniki to zawieszenie lux. Lejesz pełny bak lub 3 kolesi wsiada Ci do auta a zawieszenie samo się ustawia do zapisanej pozycji. Czesław customizer śpiewa 13K za takie coś... Mnie to wyszło trochę mniej [emoji13] Na czujnikach masz?
gregory Opublikowano 18 Listopada 2015 Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Witajcie! Podobno 3.0TDI też jest trafione aferą VW. Ktoś tam nawet w TV puścił jakąś bujdę, że urząd w Niemczech dźwignie podatek drogowy na auta które są trafione aferą. Edytowane 18 Listopada 2015 przez gregory
Mario22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Jutro vyborny kebab... Przed nocką... Naciapane z Z2
Tomi_81 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Jutro vyborny kebab... Przed nocką... Naciapane z Z2 Hmm może też zawitam...zobaczę jak się wyśpię bo coś w tym tygodniu nie mogę pospać po nockach
miron78 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Opublikowano 19 Listopada 2015 Jutro vyborny kebab... Przed nocką... Naciapane z Z2 Hmm może też zawitam...zobaczę jak się wyśpię bo coś w tym tygodniu nie mogę pospać po nockach to śpij w łóżku - ja ostatnio w aucie też się nie wyspałem
Mario22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Jutro vyborny kebab... Przed nocką... Naciapane z Z2 Hmm może też zawitam...zobaczę jak się wyśpię bo coś w tym tygodniu nie mogę pospać po nockach A ja w tym tygodniu spie od 9 do 19 i mam wywalone jajca na wszystko.... Dopiero dziś jakoś normalnie... Jutro też mam zamiar wstać dopiero na spota i kebabika... Już mam chcice... P.S. Na facebooku pojawił się nowy film promujący nowego Focusa RS.... Ślina leci... https://youtu.be/Oz-ApdYRNGE Naciapane z Z2 Edytowane 19 Listopada 2015 przez Mario22
Tomi_81 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 Mario coś dla ciebie https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151910224564054.1073741852.329588029053&type=1
Mario22 Opublikowano 19 Listopada 2015 Opublikowano 19 Listopada 2015 (edytowane) Jak ja bym to posadził w nismo to by jego wartość wzrosła stukrotnie... a tak na marginesie byłem wczoraj na przeglądzie i auto dalej nie wymaga wkładu... Rok 2015 zamykam z kosztem utrzymania auta na poziomie 300 zl za OC... I wymiana oleju i filtrów 180 zł I spalaniu średnio 9 l LPG...... Przyszły rok będzie kosztowniejszy bo planuje odgrzybić klime... Naciapane z Z2 Edytowane 19 Listopada 2015 przez Mario22
Rekomendowane odpowiedzi