diman Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 z wieczorka no i sie zapisalismy na chipa sami z majkim zrobimy sobie indywidualnego no i zobaczymy ile ta moja fura ma tych koni czy rzeczywiscie te 125KM czy koles zle ustawil ta hamownie
MAJKI Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 24 września moje i dimana auto wyjedzie od Aligatora z nowym softem zobaczymy czy my też bedziemy mieli banana na twarzy, ale znając życie to dwa tygodnie pojezdzimy i sie przyzwyczaimy i bedzie dalej mało
Pelex Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Majki a Marcina nie bierzecie ze sobą on przeca też chcioł nie
Pucek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Witam, po dniu pełnym wrażeń więc, mam auto , zarejestrowane , wymyte , wyczyszczone , już prawie opanowane, najlepsze to to że pokonał mnie podłokietnik, dałem go maxymalnie do góry, coś trzasło i tak został, ile ja się naszukałem tej rączki... tablice założone na ramki z norauto, oczywiście tam nie mają normalnych czarnych, więc spray black matt i gotowe, naklejka klubowa na aucie, znaczej Quattro wyczyszczony , a najlepsze to to że auto przeszło chrzest - 0pkt i 50 zł do zaplaty :polew: a matka na to "teraz przez te Turbo to zbankrutujesz" hehhe naszczęście był mega dobry gliniarz, jechałem bez blach, bez prawka, no i jakoś przeszło najlepsze w tym to że gdy przyjechałem na plac, to matka i dziadek mi wyjechali z hasłem, ale to jest wysokie, musisz go obniżyć, no i tak się stanie ogólnie to jestem BARDZO zadowolony, napęd na mnie robi wrażenie, bo tam gdzie moim na 17'' i obniżeniu jechałem 100km/h tam tym jadę tyle samo na mega miękkim zawieszeniu i nie wiem że był zakręt no i te turbo, teraz to się jeździ!!! jedynie co mi nie daje spokoju to to że poniszczony jest lakier, auto musiało byc myte na automatycznej myjni, więc muszę się tym zająć aaa i wykupiłem sobie fajne ubezpieczenie, za 1300 zł mam full OC i full AC, a to wszystko na poczcie w MTU
MAJKI Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Majki a Marcina nie bierzecie ze sobą on przeca też chcioł nie Marcin sie chyba zapisał na grupowe chipowanie u Aligatora bo delikatnie mu cena nie odpowiadała za indywidualne strojenie bo miał inne wydatki... Pelex nie bój sie kiedyś dostaniesz od niego tego BOXA
diman Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 cos mi sie wydaje ze ten chip mnie jeszcze troszke bedzie kosztowal wiecej bede musial z jeleniej gory wrocic z roboty na swoj koszt [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 22:28_________________________________________________i wrocic po chipie spowrotem ale przynajmniej sie sprawdzi porzadnie na autobanie ten program
gregory Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ogólnie to jestem BARDZO zadowolony, no i te turbo, teraz to się jeździ!!! No to fajnie Pucek, że jesteś zadowolony. Bo jak jechałeś autem od D4rk-a to nie robiło na tobie dużego wrażenia seryjne 1.8T. Jak widać ochłonąłeś aaa i wykupiłem sobie fajne ubezpieczenie, za 1300 zł mam full OC i full AC, a to wszystko na poczcie w MTU Nie gadaj Ubezpieczyłeś auto w MTU????? To ta złodziejska ubezpieczalnia od chadziaja który mi wjechał w tyłek, od której do dziś nie mam jeszcze kasy za uszkodzone auto. Ta ubezpieczalnia to porażka, jakaś pomyłka. Dostać od nich kasę to można osiwieć Najpierw trudno się było z nimi skontaktować wogóle. Potem twierdzili że nie dostali dokumentów które im faksem posłałem. Potem jak już je dostali stwierdzili, że są nieczytelne!! Jak już się doczytali to szukali dziury w całym i znaleźli, że niby nie ma podpisu współwłaściciela auta na upoważnieniu, jak wcześniej im to nie przeszkadzało. Jak wysłałem "właściwie" upoważnienie to uruchomili znów swoją procedurę od początku, że mają niby czas dwa tygodnie od wpłynięcia ostatniego dokumentu na zamknięcie szkody. Wszystko tylko po to aby przedłużyć i po to, żeby poszkodowanego zbyć i aby zdecydował się na niższe odszkodowanie które dostanie od od nich od ręki. Ostatnio musiałem ich postraszyć sądem i rzecznikiem praw konsumenta, ale się nie za zbytnio wystraszyli. Od dnia szkody minęło już ponad 3 miesiące i nie mam jeszcze kasy. Z dala od tej ubezpieczalni. I się Pucek nie ciesz z AC u nich bo możesz fige z makiem dostać jak ci się coś z autem stanie, albo 40% wartości auta
Guregoru Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Gregor toś go teraz podbudował :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 noo wiecie, mam nadzieję że z tego AC korzystać nie będę musiał, wiem że mam od wszystkiego, napewno też wiem że gdy mi auto ukradną to dostaje 15 tyś zł (mniej niż z hdi) no ale to nic, wziąłem to z czystej ciekawości, zawsze po roku mogę zrezygnować Gregory, no auto Darka jest cięższe, no i wtedy przewiozłeś mnie Ty, więc to inna bajka była, wiem jedno, program musi być, pomyślę z wiosny nad kompletnym wydechem i dolotem, podobno wtedy wyciąga się na k03 od 200-220 kucy, tak zapewniają compoty ale od modów to mam Ciebie Gregory, więc będzie się myślało! narazie wiem jedno, jutro odbieram pierwszą część do mojego APU, termostat za 140 zł z aso a tylko mnie wkurwili, bo takie matoły tam robią że nie chce im się szukać po typie silnika, odrazu by chcieli vin
gregory Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Gregor toś go teraz podbudował :polew: :polew: Pucek jest teraz uskrzydlony, jego nic nie zdołuje Nie pisałem tego z myślą żeby Pucka zmartwić, ale wylałem swoje żale [br]Dopisany: 09 Wrzesień 2009, 23:21_________________________________________________Ide już spać. 3-m-ta się chłopoki Jutro prawdopodobnie wymiana sprzęgła I wałki ADR
Pelex Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 A ja drugi hahaha :polew: Witka Pucek ty szczęściarzu masz TURBO A ja się zamieniam moim parhem na 528 24v na BRC :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Moze to glupie ale gdzie masz zbiorniczek sprywkiwacza tylnej szyby ?? nie mam pojecia w mojej poprzedniej Audi Coupe byl z tylu za tapicerka ale w A4 go nie znalazlem Może to wcale nie takie głupie bo może nie wiedzieć że ma drugi od tylnej szyby no wlasnie nie wiem, gdzie go znajde? w po-liftach jest juz tylko jeden zbiornik aaaa i wszystko jasne :> a wiecie ktoredy idzie wezyk do tylnego spryskiwacza? lewym progiem?
czester Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Witam witam Urlopik udal sie jak najbardziej :> Na spoty od teraz obowiazkowo bede jezdzil co tydzien jak zawsze, trzeba troche nadrobic tyly
diman Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 no to i ja sie przywitam w dosc nietypowej porze jak dla mnie
kris_kilt Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 Gregor - rozumiem twoje rozżalenie i też bym się wqrwił jakbym miał taką sytuację ... ja mam z PTM - tanio mnie wyniosło , słyszałem opinię że są w miarę ok , ale sam niewiem do końca ... zresztą mało mnie to inetresuje , bo OC tak naprawdę mi niczego nie daje , w razie kolizji z mojej winy , poszkodowany musi się ubiegać o hajs a nie ja .... mam jeszcze też mini AC z pzu , bardziej to mnie ineteresuje , chodź wolałbym nie kożystać Krolu , ja po weekendzie będę wiedział co a paintballem - chętny jestem jak zawsze , ale muszę dograć wsyztsko w robocie. p.s. mam nadzieje że teraz w piątek zrobimy te logi u mnie
miron78 Opublikowano 10 Września 2009 Autor Opublikowano 10 Września 2009 Pelex zmieniasz na 100% czy to takie dalekie myśli ?
Guregoru Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 12:38_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b5_18_t_aeb_sprzedam-t94445.0.html
diman Opublikowano 10 Września 2009 Opublikowano 10 Września 2009 [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2009, 12:38_________________________________________________http://www.a4-klub.pl/smf/b5_18_t_aeb_sprzedam-t94445.0.html dla pucka by sie nie nadal bo nie ma Q wiec odpada
Rekomendowane odpowiedzi