Polko_V Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Hamer - ale to nie o hamulce chodzi tylko jazdę na zakrętach a tu ma znaczenie trzymanie się drogi i przechył auta Hamulców mi nie braknie bo nawet ich nie naciskałem dzisiaj Ty to jesteś waryjot...na pełnej pycie wlatywać w winkiel, w którym max 130 się leci...nie dziw się, że pasa mogło brakować ...a powiem kto tu jest normalny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Cena uczciwa to granice 57 tyś. W salonie mi dają 55 tyś ale.musze znowu kupić Opla a raczej bym szukał teraz czegoś innego ale też nowego. Naciapane z Z2 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Jaki powód sprzedaży Mario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Jaki powód sprzedaży MarioPowód... Hmmm brak jak sie sprzeda to coś znowu nowego wezme... Może w kombiku...nie mam parcia na sprzedaż autku absolutnie nic nie dolega. Olej wymieniony... Nic tylko śmigać... Dałem tutaj info gdyby jacyś rodzice teście itd. Szukali bo wiadomo że z forumowiczów nikt by nie kupił dziadkowozu...Naciapane z Z2 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Z klimą? bo jak bez to nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Z klimą? bo jak bez to nie chcę Hammer jest klima i parktronic. Bier reszte se dorezasz ty lubisz....Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Z klimą? bo jak bez to nie chcę Hammer jest klima i parktronic. Bier reszte se dorezasz ty lubisz....Naciapane z Z2 Powiem dalej, bo to dla ojca ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Cene masz co do wypasu to sporo dobraliśmy w salonie typu pakiet schowek asystent ruszania składanie luster ledy parktronic przód tył radio z duzym kolorowym lcd tempomat multifunkcja itd. Spalanie ok 8 litrów gazu jak się normalnie jeździ. Naciapane z Z2 Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mario i ty sprzedajesz swojego nowego opla to aż mi się wierzyć nie chce Co następne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAJKI Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Siema z rana. Jakby ktoś szukał dobrego nowego auta dla ojca matki albo kogoś to oddam rocznego z przebiegiem 20 tyś km w stanie salonowym i to z najbardziej udanym sipnikiem 1,4 turbo 140 kuca LPG to zapraszam na PW. Skoro moda na zmiany to czemu nie ;-) Naciapane z Z2 Z klimą? bo jak bez to nie chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mario i ty sprzedajesz swojego nowego opla to aż mi się wierzyć nie chce Co następne ? Pajda ogłoszenia jeszcze nigdzie indzie nie dałem. Na razie musze sprawdzić na co moge innego nowego wymienić.Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Mario i ty sprzedajesz swojego nowego opla to aż mi się wierzyć nie chce Co następne ? Pajda ogłoszenia jeszcze nigdzie indzie nie dałem. Na razie musze sprawdzić na co moge innego nowego wymienić.Naciapane z Z2 Jak by było w kombi i miało ksenony to był bym zainteresowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Dobry Mario na oplu chcesz zarobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi