Guregoru Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 co tam Guru? jakoś szybko z pracy 2 razy na szefa kichłem to sam mnie do domu wywalił :>[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 18:56_________________________________________________Co jest forum zamykają czy jak http://www.a4-klub.pl/smf/sprzedam_auto-b110.0/ A może kto pierwszy sprzeda dostanie B8
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 stara... autko jeździ bez zarzutu... ale wczoraj mi focha zrobiło, chciałem odwieźć koleżanke do domu, to 3 razy mi immo zablokował auto ale siaaaara ale za czwartym nie zaświeciła i mogłem jechać pierwszy raz takie coś Guru, to po L4 i po problemie ja bym się nawet nie zastanawiał
Maxito Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 witam jutro spot normalnie na arenie czy jakieś inne plany ??? sie mam zamiar wybrać do was
gregory Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 kurde, myśleć ludzie myśleć bo akurat w sobotę nie mam co robić A gadałeś, że idziesz na balety. Ja też bym się może na balety wybrał pokiwać się wokół laleczek, ale czy ja wiem czy nie jestem na to za stary W sumie to nie chce mi się już tak jak kiedyś, ale może bym się wybrał. Moze na Plawniowice pojechac ? tam wypozyczenie deski na chyba 5-6h kosztuje cos kolo 60zl, miejsca jest pelno, bar tez jakis jest, i nie trzeba placic za rozpalenie grilla, a jesli nie deska to przynajmniej mozna posiedziec. Co wy na to ? Ja jestem jak najbardziej za, pomysł Nie ma daleko a miejsce jest spoko. Tylko teraz mobilizować się !! żeby pomysł doszedł do skutku. witam jutro spot normalnie na arenie czy jakieś inne plany ??? sie mam zamiar wybrać do was Kolego ja do Elyty raczej nie należę Ale raczej na 100% jutro spot się odbędzie jak co piątek od 18:00
miron78 Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 witam jutro spot normalnie na arenie czy jakieś inne plany ??? sie mam zamiar wybrać do was jak już pisał Gregor - bez zmian - Arena 18.00
Pelex Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 kurde, myśleć ludzie myśleć bo akurat w sobotę nie mam co robić A gadałeś, że idziesz na balety. Ja też bym się może na balety wybrał pokiwać się wokół laleczek, ale czy ja wiem czy nie jestem na to za stary W sumie to nie chce mi się już tak jak kiedyś, ale może bym się wybrał. Moze na Plawniowice pojechac ? tam wypozyczenie deski na chyba 5-6h kosztuje cos kolo 60zl, miejsca jest pelno, bar tez jakis jest, i nie trzeba placic za rozpalenie grilla, a jesli nie deska to przynajmniej mozna posiedziec. Co wy na to ? Ja jestem jak najbardziej za, pomysł Nie ma daleko a miejsce jest spoko. Tylko teraz mobilizować się !! żeby pomysł doszedł do skutku. witam jutro spot normalnie na arenie czy jakieś inne plany ??? sie mam zamiar wybrać do was Kolego ja do Elyty raczej nie należę Ale raczej na 100% jutro spot się odbędzie jak co piątek od 18:00 Gregory cóż za pomysł że ty do elity nie należysz Nikt bardziej jak ty nie zasłużył na to miano
czester Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Pelex dobrze prawi To jak mobilizujemy sie na te Plawniowice w sobote, czy niedziela w Rybniku ?
gregory Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Kolego ja do Elyty raczej nie należę Gregory cóż za pomysł że ty do elity nie należysz Nikt bardziej jak ty nie zasłużył na to miano Ależ dziękuje To może zrobimy sobie od razu jakieś fajne podpisiki coś jak BAT, może "ELYTA SG # 1" ...2...3....4
Guregoru Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Tak może być ESS choć te dwie ostatnie literki mogą być źle zrozumiane :gwizdanie:
czester Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 a ja nawet nie wiem gdzie to jest http://maps.google.pl/maps
piterra Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Tak może być ESS choć te dwie ostatnie literki mogą być źle zrozumiane :gwizdanie: Różowy a że niby co ma oznaczać te twoje "ESS" bo jakoś kurna nie mogę rozszyfrować a tak wogóle to Witam Wszystkich
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 chyba prędzej miał na myśli ESŚ czyli Elita Spotów Śląskich chociaż szybciej to E S G a to ja nad tym jeziorem byłem, jakieś 2 lata temu, ale nic nadzwyczajnego pojadę tam ADRem, może ktoś sie zainteresuje, bo na allegro już prawie 4 tys ludzi go obejrzało :gwizdanie:
piterra Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 chyba prędzej miał na myśli ESŚ czyli Elita Spotów Śląskich chociaż szybciej to E S G no to jakoś sensownie ale chyba nie wszyscy umieją użyć polskich znaków :polew: :polew:
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 no wiesz Piter, Ci różowi nie po to maja taki kolor, powinni jeszcze mieć coś z koloru BLOND
czester Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ha ha ha Czester Nic nadzwyczajnego, poprostu alternatywa deski i grilla na sobote.
Pucek Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 ja pojadę we wszystkie trzy dni wiec mi to tam lotto, ja się piszę a tak apropo, kupić normalne alkoholowe czy bez? czy po połowie
Rekomendowane odpowiedzi