A-rek Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Rudi tylko gdzie teraz to zapodasz do swojego profilu
czester Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Arek logo super tylko mysle, ze trzeba to jakos unormowac, tzn rozmiar i miejsce.[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 01:18_________________________________________________Ja wymyslilem cos takiego, zeby mozna bylo normalnie awatara wrzucic.
Pucek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Witam z samego rana, co prawda, zdążyłem już napisać pw do Gregora, ale to nic cały i zdrowy po robocie, to jest ważne, no i dzisiaj zaświeciła mi się ta pomarańczowa szmata w kształcie dystrybutora z BP na budziku 510 km przy 53 zatankowanych do full litrach czyli jest dobrze, było by więcej gdyby Mirosław mnie nie podpuszczał w drodze powrotnej z windsufringu powoli muszę iśc spać, bo z rana niestety jadę kupować garnitur - głupie wesele i znów kasa na mody idzie na garniak
krolu Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:
czester Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Pucek ja ostatnio na 49l zrobilem 840km Chyba nie bedzie tych 900 do piatku
Guregoru Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Bo się słabo staracie patrzcie jak Krolu się stara :polew:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 10:46_________________________________________________Tylko chciał zrobić tak żeby każda z emotikonek była w osobnym poście
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 poczatek tygodnia przyszedl i skonczylo sie spamowanaie :>
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 wierze w was bo wiem na co was stac
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 no was :> Guru co oni tak narzekaja na twoje czarne lampki, ja ostatnio za toba jechalem i ladnie bylo wszystko widac w nocy
czester Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Guru ty to sie rozkrecisz, ale chyba w robocie
Guregoru Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 no was :> Guru co oni tak narzekaja na twoje czarne lampki, ja ostatnio za toba jechalem i ladnie bylo wszystko widac w nocy Bo słońce mi nie świeciło na zadek Guru ty to sie rozkrecisz, ale chyba w robocie
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 bylem zobaczyc na mazowieckich, fajne obrazki tam z rana mozna zobaczyc
Guregoru Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 A potem się dziwić ze mają 3069 stron :polew:
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 dokladnie tak :> ja juz sam nie wiem czy mam wkoncu wymieniac ten termostat u siebie czy nie ;( bylem dzis podlaczyc VAG to zadnych bledow mi nie pokazalo, wskaznik na blacie pokazuje dokladnie 90 stopni, a na climatroniku na kanale 49 jest 80 stopni
czester Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 A potem się dziwić ze mają 3069 stron :polew: Guru nadrobimy :> dokladnie tak :> ja juz sam nie wiem czy mam wkoncu wymieniac ten termostat u siebie czy nie ;( bylem dzis podlaczyc VAG to zadnych bledow mi nie pokazalo, wskaznik na blacie pokazuje dokladnie 90 stopni, a na climatroniku na kanale 49 jest 80 stopni Arek wymieniaj, wskaznik na blacie od 80stopni pokazuje 90, czyli oklamuje o te 10, jak na klimatronicu masz 80 to na 100% padniety termostat. Koszt niewielki, i roboty tez chwile, a zbliza sie zima i bedziesz jezdzic ciagle na niedogrzanym silniku.
A-rek Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 no to w najblizszym czasie wezme sie za wymiane[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2009, 11:23_________________________________________________ja spadam do pracy wiec milego dnia wam zycze
Rekomendowane odpowiedzi