Mario22 Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Coś tam sie powoli dzieje.. kiera efekt super nowego obszycia mechanicznie też coś tam porobione z racji wieku ale bardziej moje widzi misie a Majkiemu się przynajmniej nie nudził no i polerka lamp dzisiaj. Papierek wodny 1500 i pasty wurtha... Może to nie szczyt marzeń ale efekt jest widoczny od razu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
egon47 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 16 godzin temu, Mario22 napisał: Coś tam sie powoli dzieje.. kiera efekt super nowego obszycia mechanicznie też coś tam porobione z racji wieku ale bardziej moje widzi misie a Majkiemu się przynajmniej nie nudził no i polerka lamp dzisiaj. Papierek wodny 1500 i pasty wurtha... Może to nie szczyt marzeń ale efekt jest widoczny od razu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Widzę Mario działasz zmiany na plus
H4mm3R Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Te polerki lamp to dobre na chwilę jeśli niczym tego nie zabezpieczysz.
Pucek Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 SiemkaMario, wszystko fajnie ale ja bym widział kierownicę w pikowanej i gładkiej skórce Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Siemka Mario, wszystko fajnie ale ja bym widział kierownicę w pikowanej i gładkiej skórce [emoji4] Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka Też się z tobą z tym zgodzę pikowana i gładka
Mario22 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Co Wy tam wicie o BMW ... Ma być jak ori a nie jak w pasacie wieśka... [emoji16] Ta mja jest taka fajna miękka z fakturką... Super sie to trzyma. W leonie miałem gładką i pikowaną z czerwonymi nićmi. Na żywo jest super. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Co Wy tam wicie o BMW ... Ma być jak ori a nie jak w pasacie wieśka... [emoji16] Ta mja jest taka fajna miękka z fakturką... Super sie to trzyma. W leonie miałem gładką i pikowaną z czerwonymi nićmi. Na żywo jest super. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Wiesiek miał dżetę , a nie paska
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Co Wy tam wicie o BMW ... Ma być jak ori a nie jak w pasacie wieśka... [emoji16] Ta mja jest taka fajna miękka z fakturką... Super sie to trzyma. W leonie miałem gładką i pikowaną z czerwonymi nićmi. Na żywo jest super. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Wiesiek miał dżetę , a nie paska
Mario22 Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 [emoji16]Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
MAJKI Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Mario cos dla Ciebie małe i dobrze jeździ Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 CześćWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Opublikowano 12 Lipca 2017 UWAGA !!! W najbliższy piątek o godzinie 18.00 w Gliwickiej Parafii ul.Kopernika 63 odbędzie się masza za zmarłego Bartka (syna Tomaszu) w intencji "od znajomych z klubu" Chętnych zapraszam - spotykamy się przed kościołem - bezpośrednio po mszy udajemy się na cmentarz zapalić znicze
Mario22 Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 BryWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 13 Lipca 2017 Opublikowano 13 Lipca 2017 23 godziny temu, miron78 napisał: UWAGA !!! W najbliższy piątek o godzinie 18.00 w Gliwickiej Parafii ul.Kopernika 63 odbędzie się masza za zmarłego Bartka (syna Tomaszu) w intencji "od znajomych z klubu" Chętnych zapraszam - spotykamy się przed kościołem - bezpośrednio po mszy udajemy się na cmentarz zapalić znicze Prezes, dziękujemy za pamięć, my będziemy.
Rekomendowane odpowiedzi