miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Rudi jak polece to sam -i napewno nie za wcześnie
Pucek Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Miron, czyżby nocleg??? to gdzie jutro wyrywamy d*py na czarne B7? jak chcesz to nie pij, ale wtedy wieziesz nas do onyxu i spowrotem ja już wkońcu ide spać, a najlepsze jest to że mam zapakowaną duużą torbe, pare koszulek i spodni, jak by coś mi się przytrafiło........... no to znikam Panowie i Panie...IMPREEEEZZZAAA :kox:
miron78 Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Miron, czyżby nocleg??? to gdzie jutro wyrywamy d*py na czarne B7? jak chcesz to nie pij, ale wtedy wieziesz nas do onyxu i spowrotem ja już wkońcu ide spać, a najlepsze jest to że mam zapakowaną duużą torbe, pare koszulek i spodni, jak by coś mi się przytrafiło........... no to znikam Panowie i Panie...IMPREEEEZZZAAA :kox: Pucek naucz się wreszcie na czarne B7 d*p się nie wyrywa w czarnym B7 drzwi się rygluje bo same wskakują
czester Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Miron, czyżby nocleg??? to gdzie jutro wyrywamy d*py na czarne B7? jak chcesz to nie pij, ale wtedy wieziesz nas do onyxu i spowrotem ja już wkońcu ide spać, a najlepsze jest to że mam zapakowaną duużą torbe, pare koszulek i spodni, jak by coś mi się przytrafiło........... no to znikam Panowie i Panie...IMPREEEEZZZAAA :kox: Pucek naucz się wreszcie na czarne B7 d*p się nie wyrywa w czarnym B7 drzwi się rygluje bo same wskakują :polew: Miron dzieki za przejazdzke kawal dobrej fury masz Pucek ja dojade popoludniu, mysle kolo 15 bo tak jak diman pisal musze do Kato jechac do szkoly Co do zaopatrzenia to do kielbasek wam sie dorzuce, a flaszeczke jakas ze soba przywioze Krolu zadzwonie jutro do ciebie bo dzis juz troche pozno Guru nigdy nie ufaj prezesowi
diman Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 witam z rana czas sie spakowac jak pucek rzucil cza byc przygotowany na pewne ewentualnosci
A-rek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 dzieki wszystkim za wszorajszego spota bylo bardzo wesolo szczegolnie na placu manewrowym jak odjezdzalem to chyba ciebie Majki mijalem co GRATULACJE potomstwa zapowiada sie dzisiaj fajna impreza, szkoda ze mi nie pasuje udanej imprezy panowie [br]Dopisany: 03 Październik 2009, 08:34_________________________________________________ http://cgi.ebay.de/Audi-A5-2-0TFSI-K-custom-Showcar_W0QQitemZ130333431214QQcmdZViewItemQQptZAutomobile?hash=item1e587a55ae&_trksid=p3286.c0.m14
miron78 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 a ja dalej nie wiem czy dojadę na imprezke
A-rek Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 ja tez chcialem tam na chwile zajechac ale czekam na kupca i nie wiem o ktorej sie zjawi
czester Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 :drunk: :drunk: Pozdrowienia z Zielonej
miron78 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 no i po imprezie - jazda na maxa - popijawsko na całego konkrety może lepiej niech zostaną tajemnicą między tymi co byli :>
NightHawk Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 oj bez auta jak bez ręki co gorsze do roboty autobusem i poznawać uroki komunikacji miejskiej dobijcie byle do środy... pozdrawiam
A-rek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no i po imprezie - jazda na maxa - popijawsko na całego konkrety może lepiej niech zostaną tajemnicą między tymi co byli no to ladnie ze wypad wam sie udal koledzy pomozcie, co to oznacza?
gregory Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Ja też już jestem jakiś czas w domu, po obiedzie i leże z brzuchem do góry Teraz trza się tylko wyspać. Pozostali jeszcze jadą pewnie, bo mieli do Mc kwaka wpaść na hamburgiera :> Mam nadzieję, że dojadą bez przygód i nie będą szaleć, bo promile to oni jeszcze pewnie mają :gwizdanie:
gregory Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Dostałem od znajomego: http://www.youtube.com/watch?v=kWPpe1BwLVs Jakaś masakra Po prostu Rosja
MAJKI Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 no i po imprezie - jazda na maxa - popijawsko na całego konkrety może lepiej niech zostaną tajemnicą między tymi co byli no to ladnie ze wypad wam sie udal koledzy pomozcie, co to oznacza? Arek albo sprawdz poziom oleju albo czujnik cisnienia padł, ale u mnie sie to zapala jak jest za niski stan oleju w misce, doraźnie i na krótką mete pomaga zwykłe otwarcie maski bo jest to połączone z krańcówką że niby otwieasz maske i dolewasz oleju i sie kasuje na desce, ja mam tak niekiedy że na bagnecie jeszcze troszke brakuje do min a już sie zapala. A i dzieki Arek tak mijalismy sie koło Norauto własnie jechałem prosto ze szpitala no i musiałem zawitać na spota :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:14_________________________________________________Przybyła nam nowa klubowiczka narazie bedzie niestety jezdzić audi ale z tyłu
miron78 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Dostałem od znajomego: http://www.youtube.com/watch?v=kWPpe1BwLVs Jakaś masakra Po prostu Rosja o f*ck - jest to możliwe, że to na fakcie było
diman Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Dostałem od znajomego: http://www.youtube.com/watch?v=kWPpe1BwLVs Jakaś masakra Po prostu Rosja to serio jest jakas masakra no i ja juz tez w domku i pucek jeszcze zostal bo najdalej ma do chaty oby dojechal szczesliwie [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:36_________________________________________________ no i po imprezie - jazda na maxa - popijawsko na całego konkrety może lepiej niech zostaną tajemnicą między tymi co byli no to ladnie ze wypad wam sie udal koledzy pomozcie, co to oznacza? Arek albo sprawdz poziom oleju albo czujnik cisnienia padł, ale u mnie sie to zapala jak jest za niski stan oleju w misce, doraźnie i na krótką mete pomaga zwykłe otwarcie maski bo jest to połączone z krańcówką że niby otwieasz maske i dolewasz oleju i sie kasuje na desce, ja mam tak niekiedy że na bagnecie jeszcze troszke brakuje do min a już sie zapala. A i dzieki Arek tak mijalismy sie koło Norauto własnie jechałem prosto ze szpitala no i musiałem zawitać na spota :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:14_________________________________________________Przybyła nam nowa klubowiczka narazie bedzie niestety jezdzić audi ale z tyłu sliczniutka jeszcze raz gratulacje a moja sie pyta jak ma na imie
miron78 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Lenka [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:38_________________________________________________Jak się nic nie zmieni to w środę lecę na zlota do ekipy BB - jak jeszcze ktoś jest chętny to nie widzę problemu - dajcie znać [br]Dopisany: 04 Październik 2009, 15:39_________________________________________________Żeby znowu nie było, że jak gdzieś jadę to nikomu nie mówię
Rekomendowane odpowiedzi