Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Guru, dobrze Ci tak, Gregor mi nie dał soku a Ty mi wypiłeś resztki mojej wody, ja usychałem a Ty rzygałeś To to akurat pół biedy weź się Tomka zapytaj jaką wiązankę zapuściłem na pół bloku jak wszedłem do domu idę do kuchni żeby się czegoś napić a tam..................... mamuśka zostawiła mi dosłownie na środku stołu wodę truskawkową no myślałem że jebnę jak ją zobaczyłem
krolu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 dobra królu, w piątek przywioze szkło i bolsa mogę znów stracić jeden dzień z życia ale tak popijesz, że padniesz na zol Na imprezie... Moje kołpaki zbezczeszczone ;( ;(
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 nie panikuj chudy Guru, wspaniale, tak ma być, nastepnym razem też taką przywiozę ps. teraz pije cytrynową :> dobrze wchodzi
gregory Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 To to akurat pół biedy weź się Tomka zapytaj jaką wiązankę zapuściłem na pół bloku jak wszedłem do domu idę do kuchni żeby się czegoś napić a tam..................... mamuśka zostawiła mi dosłownie na środku stołu wodę truskawkową no myślałem że jebnę jak ją zobaczyłem Przecież twoja ulubiona Ps. czytając tą wypowiedz do połowy myślałem, że znów beeeełkałeś pod blokiem Dobra ide do wyra See yaa.
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no ja tez na poważnie już ide, spadać spać :> Guru... nie źle przepaliłeś rure, ile to razy bełkałeś??? 6?
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 no ja tez na poważnie już ide, spadać spać :> Guru... nie źle przepaliłeś rure, ile to razy bełkałeś??? 6? 5 (chyba ) Dobra ja też spadam wszystkim [br]Dopisany: 05 Październik 2009, 23:42_________________________________________________Ps. Kupiona wóda -> 200 zł Zrobione zakupy -> 300 zł Wrażenia po imprezie z wami -> bezcenne :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ja bym dodal jeszcze dzień po imprezie - przejebany
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 ja bym dodal jeszcze dzień po imprezie - przejebany :polew:
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 a kiedy idziemy do MC donalda ???
czester Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ja mam jeszcze frytki jak by ktos chcial
Pucek Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Ci powiem, mi już kotlety z piesków wchodzą szybko jak po takiej bibie wstręt mi mija, nawet mogę już patrzeć na tą WYBOROWĄ
Guregoru Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Nie no mi pewnie też by już weszły Dobra spadam na serio wszystkim
piterra Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pijaki :polew: :polew: Widzę że nadal macie KACA ale moralnego a najbardziej chyba Gregor i Diman bo najmniej piszą :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:03_________________________________________________A ja cały czas ubolewam że nie mogłem z wami być ;(
krolu Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Pijaki :polew: :polew: Widzę że nadal macie KACA ale moralnego a najbardziej chyba Gregor i Diman bo najmniej piszą :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:03_________________________________________________A ja cały czas ubolewam że nie mogłem z wami być ;( Ale pamiętaliśmy o WAS, piliśmy zdrowie brakujących członków elyty... A i jeszcze najważniejszy cytat imprezy: "to na bank ni ma 75 koni" :decayed: :decayed: Wtajemniczeni wiedzą
piterra Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Pijaki :polew: :polew: Widzę że nadal macie KACA ale moralnego a najbardziej chyba Gregor i Diman bo najmniej piszą :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 06 Październik 2009, 00:03_________________________________________________A ja cały czas ubolewam że nie mogłem z wami być ;( Ale pamiętaliśmy o WAS, piliśmy zdrowie brakujących członków elyty... A i jeszcze najważniejszy cytat imprezy: "to na bank ni ma 75 koni" :decayed: :decayed: Wtajemniczeni wiedzą TYLKO 76 koni :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi