Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 a pozniej cwaniakuja ze maja 1000 stron nabitych i sie smieja z Katowic
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 a pozniej cwaniakuja ze maja 1000 stron nabitych i sie smieja z Katowic dokładnie - cwaniaki jedne, Miszka weź no tu zrób porządek
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli boją się ludzi w zwiększych miast mądrują jak są na prowincji
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli boją się ludzi w zwiększych miast mądrują jak są na prowincji ahaaaa, mają taki swój półświatek zaraz zmienie w opisie że jestem z Gliwic to sie zluzują
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 uśmiech jest dobry na wszystko powoli zbieram sie na egzamin na prawo jazdy, musze jeszcze troszke poćwiczyć żeby go zdać, bo ile można jeździć b.. prawa jazdy
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 powaga ? lubie wszystkie programy lojalnościowe dlatego zbieram punkty , w tym przypadku zebrałem ponad stan(26) więc zostalem zaproszony na jazdę testową Fiatem Grande Punto start g 12:30
czester Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli boją się ludzi w zwiększych miast mądrują jak są na prowincji A Knurow do ktorej grupy sie zalicza ? :>
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli boją się ludzi w zwiększych miast mądrują jak są na prowincji A Knurow do ktorej grupy sie zalicza ? :> nie ma takiej kategorii
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 hmmm jeszcze nic nie wymyslilem a już wszyscy uciekli boją się ludzi w zwiększych miast mądrują jak są na prowincji A Knurow do ktorej grupy sie zalicza ? :> Prowincja
czester Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Ja tego nie powiedzialem :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Października 2009 Autor Opublikowano 6 Października 2009 Ja tego nie powiedzialem :gwizdanie: ja tego nie widziałem :gwizdanie:
NightHawk Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 powaga ? lubie wszystkie programy lojalnościowe dlatego zbieram punkty , w tym przypadku zebrałem ponad stan(26) więc zostalem zaproszony na jazdę testową Fiatem Grande Punto start g 12:30 POWODZENIA na jezdzie:)
Rekomendowane odpowiedzi