Guregoru Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 7 autek a ja nie mogłem jechać :wallbash:
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 7 autek a ja nie mogłem jechać :wallbash: jeszcze jeden taki numer i pożegnaj się z gwiazdką
Guregoru Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 7 autek a ja nie mogłem jechać :wallbash: jeszcze jeden taki numer i pożegnaj się z gwiazdką A co dostanę vip-a
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 7 autek a ja nie mogłem jechać :wallbash: jeszcze jeden taki numer i pożegnaj się z gwiazdką A co dostanę vip-a nie - dostaniesz od vipa
krolu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 TO co Mirona napisał poniżej to jakaś prowokacja...
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 7 osób:?? Miron Piterrrrrrra Majki Krisu Czester JA a ta 7 ??? a nasze najmocniejsze B5 Krolu
krolu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 A gregory... fakt usuwam tego posta
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 TO co Mirona napisał poniżej to jakaś prowokacja...
krolu Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 a teraz uwaga będę poważny. Dziękujemy za spocik, cieszymy się, że nasze bratnie spoty - mam tu na myśli Katowickie, bo w sumie Katowice należą do Śląska, więc są tak jakby naszą częścią, podlegają pod naszą jurysdykcję - się tak rozrosły i mają całkiem dobrze, dziękujemy ze wizytę licznej ekipy z Krakowa w ilości 1 auto (blb) i 2 osobników płci M. Mamy nadzieję, że takie spoty będą odbywać się częściej... I dziękuje Czester za zakupy :notworthy:
piterra Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 W końcu w domu Miron i Majki fajne te wasze B7 tylko szkoda że w drodze do kato myśleliście że jestem za Wami a tu niespodzianka moje ADP daje sobie radę bardziej niż to się wydaje A w drodze powrotnej to już wam nie chciałem przykrości robić i jechałem tylko na III biegu :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 13 Październik 2009, 23:01_________________________________________________Czester czekamy na foty
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 właśnie Czester - czekamy na foty - wkońcu fury ustawialiśmy 30min do foto Piterra - ADP daje radę
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 cześć wam hejka - gdzie byłaś jak Cię nie było
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 a tak pytam z ciekawośći a zlocik bardzo udany - dużo furek ankieta jeszcze troszke będzie wisiała - ostateczna decyzja oczywiście zapadnie przed piątkiem, choć narazie widzę bardzo wyrównane głosowanie - nie ułatwiacie mi zadania z decyzją
MAJKI Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 NO Miron furke fajną miałem do SK hehe tylko jakoś tak ostrożnie nią jechałem że mnie Pitek zrobił swoją czerwoną strzałą Ale za to spowrotem przynajmniej mi sie kierownice w turbo przeczyściły bo ten gość w tej srebrnej Octavii był nieugięty i chciał pokazać wyższość
miron78 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 NO Miron furke fajną miałem do SK hehe tylko jakoś tak ostrożnie nią jechałem że mnie Pitek zrobił swoją czerwoną strzałą Ale za to spowrotem przynajmniej mi sie kierownice w turbo przeczyściły bo ten gość w tej srebrnej Octavii był nieugięty i chciał pokazać wyższość hehe - widziałem że jakoś się go uczepiłeś, mi też siedział na tyłku na wylocie z SK - ale tylko chwile
A-rek Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 nic nie pisałam ale czytam uważnie ja tez tak robie ostatnimi czasy bo nie mam czasu pospamowac z wami no i z rana
krolu Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Czester widzę, że dziś sumienni zastępujesz Guru, albo starasz się o klubowicza i już ćwiczysz :gwizdanie:
kris_kilt Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Witam z rana Dzięki za wczorajszego spota w Kato , fajnie było + frekfencja dopisała Czester - jak już było wspomniane , co z fotami ?? Szkoda że musiałem się pozbierać tak szybko co do mojego problemu - jak wracałem to nadal mi waliło, zobaczyłem się z moim mechanikiem - przejechaliśmy się i jak na złość nic a dzisiaj w drodze do pracy znów to samo...złośliwość rzeczy martwych. Ale już wiem chyba w jakich najczęściej momentach to słychać , a mianowicie : przy prędkości 80-100km jak puszczam gaz lub jak wciskam sprzęgło , oraz np przy 40-60 jak wciskam sprzęgło i puszczam , wciskam i puszczam i trzymam wciśnięte. w piątek zostawiam auto i będzie myślał co to może być.ja się tam nie znam , ale jest opcja że np łożysko na sprzęgle lub (teraz mogę palnąć głupotę) jakiś przegług tam na sprzęgle ?? czekam na wasze bezcenne opinie po pracy jadę zmienić na zimówki , zobaczę wtedy co i jak i czy nadal ehh , sam już nie wiem ...
Maxito Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 na wstępie txn za spota wszystkim tak jak wspominałem wcześniej ja teraz postaram się zwerbować ludzi z katowic na spota do was w piatek lecznapewno na 18 to sie nie uda dojechac jak juz to myślę że 19 : 00 19:30 bedzie realną godziną raz jeszcze txn panowie :good:
Rekomendowane odpowiedzi