diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela Egon woli z kolegami do kina chodzić a ty pitek skad wiesz byles z nim
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela Egon woli z kolegami do kina chodzić a ty pitek skad wiesz byles z nim nie pękaj po chłopcach mi się odbija a Egon ostro kilka stron temu był za kinem a zresztą nie on jedyny widać jest kilku ciepłych braci wśród nas
egon0407 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela Egon woli z kolegami do kina chodzić a ty pitek skad wiesz byles z nim nie pękaj po chłopcach mi się odbija a Egon ostro kilka stron temu był za kinem a zresztą nie on jedyny widać jest kilku ciepłych braci wśród nas buhahaha Pitera tez by sie przeszdl do Kina:P
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 no i pojedzony :> heheh ciepłe braciszki... ja już nie mówie kto z kim był w kinie, co nie Diman, Mirek i Majkel
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ty to tez jest dobre [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:14_________________________________________________ Diman jak nazywa sie ta pizzeria, albo gdzie jest ? a co Czester, nie ma kolacji dzisiaj??? obstawiam taką listę: Pucek, Guru, Piter, Dogi, Czester, Gregor, Miron, Diman, Królu to są pewniacy, a reszta? Pelex? Arek? Egon? Miszka? skydiver? jak widać, to 8 osób jest na bank Siema ja zobacze jak bede sie czuł bo teraz na L4 siedze :gwizdanie: egon nie sciemniaj po ostatnim spocie twoja cie niechce poscic ona niejest moja to kumpela Egon woli z kolegami do kina chodzić a ty pitek skad wiesz byles z nim nie pękaj po chłopcach mi się odbija a Egon ostro kilka stron temu był za kinem a zresztą nie on jedyny widać jest kilku ciepłych braci wśród nas buhahaha Pitera tez by sie przeszdl do Kina:P do kina to ja se z Żoną chodzę
Pucek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a teraz spadam dziewczyny, dzisiaj ostatnia nocka, więc musi być szczęśliwa :gwizdanie: to do jutra
piterra Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 cze Pucek [br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 19:53_________________________________________________to pora na "Gruba dupać"
egon0407 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a teraz spadam dziewczyny, dzisiaj ostatnia nocka, więc musi być szczęśliwa :gwizdanie: to do jutra tylko nie schylaj tam sie po mydlo
diman Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 a teraz spadam dziewczyny, dzisiaj ostatnia nocka, więc musi być szczęśliwa :gwizdanie: to do jutra no to uwazej tam na siebie spokojny szychty ci zycza
czester Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Narazie tym co juz ida Diman na wieczorka znam La cantine kiedys piwniczke, ale ze cos nowego jest to nie slyszalem
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 godz 20:00 a tu wszyscy sie juz zegnaja ja jutro na spota nie wiem czy sie wyrobie bo mam na II zmiane ale bede sie staral ps: Krolu bede mogl na ciebie liczyc w pewnej sprawie?
Skydiver Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Ja odpadam w ten piątek bo tak jak pisałem wcześniej mam imprezę zakończeniową na lotnisku
czester Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 godz 20:00 a tu wszyscy sie juz zegnaja ja jutro na spota nie wiem czy sie wyrobie bo mam na II zmiane ale bede sie staral ps: Krolu bede mogl na ciebie liczyc w pewnej sprawie? Nie znasz powiedzenia " Umiesz liczyc, licz na siebie, napewno nie na krola "
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 " Umiesz liczyc, licz na siebie, napewno nie na krola " nie no, przeciez na VIP'a mozna liczyc
egon0407 Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 Chlopy co myslicie na ogólno Europejski wypad do niemiec w Maju?? Patrzalem na mapie to jest ponad 600 kilometrów nie tak zle a wrazenia napewno niesamowite http://www.a4-klub.pl/smf/all_europejski_zlot_audi_w_kronach_2830_maj_2010-t83923.0.html[br]Dopisany: 05 Listopad 2009, 20:27_________________________________________________Fajnie by bylo gdybysmy uderzyli ekipa na Niemcy :gwizdanie:
QRi Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 albo wymyślcie coś fajnego najważniejsze żeby parking dla naszych padlin był a szczególnie dla tej czarnej 28 konnej upsssss 280 konnej :decayed: hyhyhy - prosze odkurzyc ladnie placyk - jak czas pozwoli to i autko umyje - ale warunki nie sa sprzyjajace- nie chce przyjechac czarna kostka lodu ... konkurencja
Guregoru Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 spamerzy Ja oczywiście jestem jak najbardziej za dobrym jedzonkiem w "Chacie" lub w ostateczności gdziekolwiek indziej ale jakoś pomysł z chatą mi się najbardziej podoba w końcu trzeba zrobić coś innego na 1000 a nie sam browar Co do wyjazdu do Niemiec to jeszcze mnie nie poje*ało żeby ciskać kasę na paliwo na 600 km tylko po to żeby się przejechać pooglądać coś i wrócić (także jak większość pewnie zrozumiała ja nie jadę )
A-rek Opublikowano 5 Listopada 2009 Opublikowano 5 Listopada 2009 ja w zeszlym roku bylem na Audi Treffen niedaleko Dortmund bo akurat tak sie zlozylo ze bylem w tym czasie u kuzyna na urlopie, a w przyszlym roku widze ze do brata musze sie wybrac bo do Kron ma jakies 250 km :>
Rekomendowane odpowiedzi