Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 sie śmiej a miałem wymieniać wszystkie wahacze...
piterra Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 spox ja się nie śmieję tylko może za bardzo olej rozgrzałeś :mysli: (to by był najlepszy scenariusz) ale na pewno chciało Ci się ;( i szklana pogoda w twoich oczach była :shocked:[br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 00:07_________________________________________________dobra "zawijom keca i leca" .................. spać nara
Pucek Opublikowano 7 Listopada 2009 Opublikowano 7 Listopada 2009 właśnie że sie Piter nie przejmowałem za bardzo, najgorsze jest to że nie wiem co sie dzieje z tym autem, najpierw musze sprawdzić ciśnienie oleju a potem, albo pompa, albo panewki albo coś innego
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman.......... i jak się w nocy śmiga na ori Bi [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________słyszałem że jak jechałeś za Puckiem i zaświeciłeś długie to mu lakier na tylnej klapie zmatowiał
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman.......... i jak się w nocy śmiga na ori Bi [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________słyszałem że jak jechałeś za Puckiem i zaświeciłeś długie to mu lakier na tylnej klapie zmatowiał witam z rana no powiem ci ze to niebo a ziemia na tych lampkach jeszcze tylko porzadnie ustawic bedzie mega
Miszka82 Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman.......... i jak się w nocy śmiga na ori Bi [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________słyszałem że jak jechałeś za Puckiem i zaświeciłeś długie to mu lakier na tylnej klapie zmatowiał witam z rana no powiem ci ze to niebo a ziemia na tych lampkach jeszcze tylko porzadnie ustawic bedzie mega to na wyjeździe do Częstochowy Diman prowadzi :polew: no bynajmniej ja przed nim nie jade :polew:
miron78 Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman.......... i jak się w nocy śmiga na ori Bi [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________słyszałem że jak jechałeś za Puckiem i zaświeciłeś długie to mu lakier na tylnej klapie zmatowiał witam z rana no powiem ci ze to niebo a ziemia na tych lampkach jeszcze tylko porzadnie ustawic bedzie mega to na wyjeździe do Częstochowy Diman prowadzi :polew: no bynajmniej ja przed nim nie jade :polew: jestem za
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Diman.......... i jak się w nocy śmiga na ori Bi [br]Dopisany: 08 Listopad 2009, 09:22_________________________________________________słyszałem że jak jechałeś za Puckiem i zaświeciłeś długie to mu lakier na tylnej klapie zmatowiał witam z rana no powiem ci ze to niebo a ziemia na tych lampkach jeszcze tylko porzadnie ustawic bedzie mega to na wyjeździe do Częstochowy Diman prowadzi :polew: no bynajmniej ja przed nim nie jade :polew: ty sie miszka nie martw juz nie swieca po oczach a co dopiero jak beda ustawione
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Do Dotarłem wreszcie i ja spamowicze Ja też dziękuję wszystkim za piątkowego spota Piterra dla ciebie główne podziękowania za załatwienie rezerwacji i w ogóle za zarzucenie tym pomysłem Oby więcej takich spotów panowie
gregory Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Piterra dla ciebie główne podziękowania za załatwienie rezerwacji i w ogóle za zarzucenie tym pomysłem Oby więcej takich spotów panowie Witam! również Nawet nie wiedziałem, że to zasługa Pitka. Popisałeś się chłopie
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Qr_a :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem mój tylny zderzak ;( ;( jak dorwę dziada to :bicz3: :baseball: :baseball:
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 wrzucam pare fotek dla mnie jest zajefajnie jeszcze raz WIELKI SZACUN DLA WYKONAWCY TEGO PROJEKTU PUCKA
gregory Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 wrzucam pare fotek dla mnie jest zajefajnie jeszcze raz WIELKI SZACUN DLA WYKONAWCY TEGO PROJEKTU PUCKA Śliczna
diman Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to pitek jak cos to dzwon zaraz tam wjade komus dupsko obic lacze sie z toba w bulu bo wiem co to znaczy rozwalone autko dzieki Gregor
Guregoru Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Qr_a :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem mój tylny zderzak ;( ;( jak dorwę dziada to :bicz3: :baseball: :baseball: Zaje*aj pedała
Maxito Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 diman naprawdę zajefajnie wyszło piterra powiem ci że brak mi słów
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 kox to będzie na Mironowych felgach chociaż te ori 16 bardzo ładne - piękna seria
piterra Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to pitek jak cos to dzwon zaraz tam wjade komus dupsko obic lacze sie z toba w bulu bo wiem co to znaczy rozwalone autko dzieki Gregor Qr_a :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem mój tylny zderzak ;( ;( jak dorwę dziada to :bicz3: :baseball: :baseball: Zaje*aj pedała spokojnie to tylko porządne przetarcie na moim zderzaczku ale najgorsze jest to że ja tego nie widziałem i na razie nie mam świadków tylko doszedłem do tego detektywistycznie bo kanalia ma nielakierowane zderzaki (już nieźle przeorane) i jeździ jak łajza dorwe szmaciarza i spytam się czy się przyznaje a jak się penis wyprze to jak się tylko wiosna zacznie i gówniarze zaczną grać w piłkę na podwórku to załatwią sprawę a jak wiadomo piłka ma "moc" :decayed: :decayed:
krolu Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 no to pitek jak cos to dzwon zaraz tam wjade komus dupsko obic lacze sie z toba w bulu bo wiem co to znaczy rozwalone autko dzieki Gregor Qr_a :rant: :rant: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: W godzinach porannych mieszkaniec mojego bloku przeorał swoim białym puntem mój tylny zderzak ;( ;( jak dorwę dziada to :bicz3: :baseball: :baseball: Zaje*aj pedała spokojnie to tylko porządne przetarcie na moim zderzaczku ale najgorsze jest to że ja tego nie widziałem i na razie nie mam świadków tylko doszedłem do tego detektywistycznie bo kanalia ma nielakierowane zderzaki (już nieźle przeorane) i jeździ jak łajza dorwe szmaciarza i spytam się czy się przyznaje a jak się penis wyprze to jak się tylko wiosna zacznie i gówniarze zaczną grać w piłkę na podwórku to załatwią sprawę a jak wiadomo piłka ma "moc" :decayed: :decayed: tak to jest na osiedlach :wallbash: :wallbash: i kup tu sobie b7 na wypasie
Rekomendowane odpowiedzi