Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY ŚLĄSKIE - każdy piątek, godz.18.00 - C.H. FORUM GLIWICE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widze że Prezes karłeś się B5 T no i pewnie znów zrodziły się nowe pomysły w głowie typu sprzedać B6, kupić B5 i walić na 300 KM :polew:

No tak rozgadanego Mirona to jeszcze chyba nie widzieliśmy :gwizdanie: aż mu się oczy świeciły :decayed::naughty:

ps. możliwe że za tydzień będe, bo musze wziąść wolne a więc zrobie to na piąteczek i odwiedze Was, może nawet na gwincie :wink4:

Nie zapomnij mi wziąć tej zaślepki do podstawki pod antenę CB ;)[br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:05_________________________________________________

GURUGURU miałem coś innego na myśli, dosyć spory dzwonek pod M1 w którym prawie brałem udział moim nowym bolidem ale system ABS,SRS,ZSRR,ASR itd mi pomogły opisałem to dosyć szczgółowo ale mi sie skasowało więc teraz juz sie nie będe pocił żeby to opisać :naughty:

A już myślałem że coś innego :naughty:

:decayed: ( rozgadanego - bo obudziły sie wspomnienia mojej B5 która była dla mnie wyjątkowym autem ) :wink4:[br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:08_________________________________________________

Miron sprzedaj fure Puckowi to potem się dogadamy za 50 tysi Ci oddam moją nowa strzałe :polew: :polew: :polew: opuszcze jeszcze ze dwie stówki na paliwo :kox:

Pelex ale kij do pobudzenia bendiksa musi być bez dopłaty :decayed:

• Odpowiedzi 124.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• miron78

11982

• Pucek

11719

• Guregoru

10138

• diman

7415

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

SPARKI pewnie że bym pojejździł jak do tej pory najwiekszy pojazd jaki okiełznałem to był dwu osiowy STAR 744 taki terenowy odpowiednik STARA 266 tego wojskowego :naughty: MIRON brecha do bendiksa jest twoja ( chodź bryka sie tak rozkręciła że od spotu nie używałem brechy do odpalania :polew:)

Opublikowano

czyżby Pelex pomykał Fordem :polew:??? bo tylko tam są takie problemy z rozrusznikiem - przetestowane na sobie :naughty:

Opublikowano

no to popsułem swojego parcha podpiołem nowy licznik no i okazało się że mam jednak sprawne immo :wallbash: teraz uważa mnie za złodzieja i nie chce odpalić. Mam nadzieje że wszystko da sie vagiem wyprostować bo skoro można przy jego pomocy zmieniać avanty na sedany to takie cośto pryszcz :kox:

Opublikowano

jasne że się da - tylko trzeba Cię na zlota docholować :decayed:

Opublikowano

spoko pod wieczór do mnie vag przyjedzie wiec mam nadzieje że krawat nie bedzie potrzebny

czyżby Pelex pomykał Fordem :polew:??? bo tylko tam są takie problemy z rozrusznikiem - przetestowane na sobie :naughty:

gorzej hOPLEM przyjechał :polew: a że spoty astry sie jakoś straciły to go przygarneliśmy :polew:

Opublikowano

kurcze, a mi ze spryskiwaczy przestało lecieć, mimo ze płynu full.... dziwek taki sam jak poprzednio tylko płynu na szybie nie ma ... :confused4:

Opublikowano

Ty to się martw zawieszeniem a nie spryskiwaczami :przebiegly:

Opublikowano

KROLU może Ci gdzieś rurka pękła poszukaj dobrze, zobacz czy gdzieś płyn nie kapie Ci na ziemie różne moga być przyczyny tego

Opublikowano

Właśnie Krolu pamiętaj że kupiłeś audi a tu nic nie jest takie jak się wydaje :decayed:[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:33_________________________________________________Pelex a jak tam twoja niunia :?:

Opublikowano

Bankowo Ci się gdzieś się wężyk przetarł albo się zsunął z pompki otwórz maske, psikaj i patrz gdzie sie mokro robi.

A u mnie nie wesoło brak komunikacji ze sterownikiem silnika gadałem z kumatym elektronikiem no i wychodzi ze chyba trzeba będzie kompa na nowo programować, jutro ma przyjechać i ocenić to z bliska, mam tylko cichą nadzieje ze kolega ma h.jowego vaga i dlatego nie miał ochoty na łączność z silnikiem :kwasny:

pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie

Opublikowano

No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie :naughty:

Opublikowano

ta to tera wątek umrze śmiercą naturalną :polew:

Opublikowano

No co może kiepska zachęta ale zawsze zachęta :decayed:

Opublikowano

pijacy fantaści

Opublikowano

ta to tera wątek umrze śmiercą naturalną :polew:

albo ze strony 99 wskoczymy na 101 :decayed:

Opublikowano

spadam do pracy niestety

jak jutro nie będzie strony nr 100

to w piątek mnie nie będzie w ramach protestu

hahahahaha

będę będę muszę

[br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:57_________________________________________________fanatycy to jak zalewają pałe to ich nie ma na splotach

czyli wiadomo o kim mowa

Opublikowano

spadam do pracy niestety

jak jutro nie będzie strony nr 100

to w piątek mnie nie będzie w ramach protestu

hahahahaha

będę będę muszę

pamiętaj że na piątkowy zlot wszyscy oplami wpadamy :decayed: żeby Pelexowi smutno nie było