miron78 Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 widze że Prezes karłeś się B5 T no i pewnie znów zrodziły się nowe pomysły w głowie typu sprzedać B6, kupić B5 i walić na 300 KM No tak rozgadanego Mirona to jeszcze chyba nie widzieliśmy :gwizdanie: aż mu się oczy świeciły ps. możliwe że za tydzień będe, bo musze wziąść wolne a więc zrobie to na piąteczek i odwiedze Was, może nawet na gwincie Nie zapomnij mi wziąć tej zaślepki do podstawki pod antenę CB [br]Dopisany: 28 Luty 2009, 21:05_________________________________________________ GURUGURU miałem coś innego na myśli, dosyć spory dzwonek pod M1 w którym prawie brałem udział moim nowym bolidem ale system ABS,SRS,ZSRR,ASR itd mi pomogły opisałem to dosyć szczgółowo ale mi sie skasowało więc teraz juz sie nie będe pocił żeby to opisać A już myślałem że coś innego ( rozgadanego - bo obudziły sie wspomnienia mojej B5 która była dla mnie wyjątkowym autem ) [br]Dopisany: 01 Marzec 2009, 21:08_________________________________________________ Miron sprzedaj fure Puckowi to potem się dogadamy za 50 tysi Ci oddam moją nowa strzałe :polew: opuszcze jeszcze ze dwie stówki na paliwo Pelex ale kij do pobudzenia bendiksa musi być bez dopłaty
sparki Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 pelex takim bys pojezdzil co http://www.youtube.com/watch?v=sogbfWjpaM0
Pelex Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 SPARKI pewnie że bym pojejździł jak do tej pory najwiekszy pojazd jaki okiełznałem to był dwu osiowy STAR 744 taki terenowy odpowiednik STARA 266 tego wojskowego MIRON brecha do bendiksa jest twoja ( chodź bryka sie tak rozkręciła że od spotu nie używałem brechy do odpalania )
Pucek Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 czyżby Pelex pomykał Fordem ??? bo tylko tam są takie problemy z rozrusznikiem - przetestowane na sobie
sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 no to popsułem swojego parcha podpiołem nowy licznik no i okazało się że mam jednak sprawne immo teraz uważa mnie za złodzieja i nie chce odpalić. Mam nadzieje że wszystko da sie vagiem wyprostować bo skoro można przy jego pomocy zmieniać avanty na sedany to takie cośto pryszcz
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 jasne że się da - tylko trzeba Cię na zlota docholować
sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 spoko pod wieczór do mnie vag przyjedzie wiec mam nadzieje że krawat nie bedzie potrzebny czyżby Pelex pomykał Fordem ??? bo tylko tam są takie problemy z rozrusznikiem - przetestowane na sobie gorzej hOPLEM przyjechał a że spoty astry sie jakoś straciły to go przygarneliśmy
krolu Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 kurcze, a mi ze spryskiwaczy przestało lecieć, mimo ze płynu full.... dziwek taki sam jak poprzednio tylko płynu na szybie nie ma ...
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Ty to się martw zawieszeniem a nie spryskiwaczami
Pelex Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 KROLU może Ci gdzieś rurka pękła poszukaj dobrze, zobacz czy gdzieś płyn nie kapie Ci na ziemie różne moga być przyczyny tego
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Właśnie Krolu pamiętaj że kupiłeś audi a tu nic nie jest takie jak się wydaje [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:33_________________________________________________Pelex a jak tam twoja niunia :?:
sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 Bankowo Ci się gdzieś się wężyk przetarł albo się zsunął z pompki otwórz maske, psikaj i patrz gdzie sie mokro robi. A u mnie nie wesoło brak komunikacji ze sterownikiem silnika gadałem z kumatym elektronikiem no i wychodzi ze chyba trzeba będzie kompa na nowo programować, jutro ma przyjechać i ocenić to z bliska, mam tylko cichą nadzieje ze kolega ma h.jowego vaga i dlatego nie miał ochoty na łączność z silnikiem pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie
sparki Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie ta to tera wątek umrze śmiercą naturalną
Guregoru Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 No co może kiepska zachęta ale zawsze zachęta
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 pany za 12 postów dociągniemy 100strony wiec spamować mi tu ile wlezie No no a kto otworzy 100 stronę stawia każdemu po piwie na spocie ta to tera wątek umrze śmiercą naturalną albo ze strony 99 wskoczymy na 101
piterra Opublikowano 2 Marca 2009 Opublikowano 2 Marca 2009 spadam do pracy niestety jak jutro nie będzie strony nr 100 to w piątek mnie nie będzie w ramach protestu hahahahaha będę będę muszę [br]Dopisany: 02 Marzec 2009, 20:57_________________________________________________fanatycy to jak zalewają pałe to ich nie ma na splotach czyli wiadomo o kim mowa
miron78 Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 spadam do pracy niestety jak jutro nie będzie strony nr 100 to w piątek mnie nie będzie w ramach protestu hahahahaha będę będę muszę pamiętaj że na piątkowy zlot wszyscy oplami wpadamy żeby Pelexowi smutno nie było
Rekomendowane odpowiedzi