MAJKI Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ładnie Was musi suszyć bo lecicie do tej 1100 strony jak turbodymomeni, tylko kto miał stawaić bo czytam ten spam i nie wiem :gwizdanie: Cały czas tylko jakieś d*py, walenie, picie ,bełtanie Panowie to jest forum audi
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Cały czas tylko jakieś d*py, walenie, picie ,bełtanie Panowie to jest forum audi Czepiasz się
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema Ja juz nie pije Nie wiem po co wymyslaja tyle wolnego Ile mozna gadac o autach i modach pucka A na gokarty mozna by sie wybrac jak najbardziej No nic, ide pic browara bo zaraz zdechne.
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Ja juz nie pije Nie wiem po co wymyslaja tyle wolnego I ten sam post No nic, ide pic browara bo zaraz zdechne. :polew: :polew:
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Z czego sie smiejesz, to w cale nie jest smieszne Mialem isc na uczelnie, a siedze od rana z browarem.
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Z czego sie smiejesz, to w cale nie jest smieszne Mialem isc na uczelnie, a siedze od rana z browarem. Bo myślałem że tylko ja taki pijak jestem
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Z czego sie smiejesz, to w cale nie jest smieszne Mialem isc na uczelnie, a siedze od rana z browarem. Bo myślałem że tylko ja taki pijak jestem Oj znam wielu, i to nawet na tym forum ,ale nie bede rzucal nazwiskami
piterra Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siemka Pijaki Rezacze i cała reszta tej bandy zwanej forumowiczami
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema buraku Odezwal sie rozowy burak
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema buraku Odezwal sie rozowy burak Buraki nie są różowe
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema buraku Odezwal sie rozowy burak Buraki nie są różowe Jestes wyjatkiem, tak samo jak fioletowe buraki
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema buraku Odezwal sie rozowy burak Buraki nie są różowe Jestes wyjatkiem, tak samo jak fioletowe buraki Ech trzeba bedzie kupić zapas łopat na ogólnopolski Pojechałem po naszym mistrzu ciętej riposty a ten nawet się nie odezwał spodziewałem się zwałki z góry na dół a tu nic
czester Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siema buraku Odezwal sie rozowy burak Buraki nie są różowe Jestes wyjatkiem, tak samo jak fioletowe buraki Ech trzeba bedzie kupić zapas łopat na ogólnopolski Pojechałem po naszym mistrzu ciętej riposty a ten nawet się nie odezwał spodziewałem się zwałki z góry na dół a tu nic Lopaty guru sie przydadza jak bedzie trzeba ciebie odkopywac najebanego z zasp On napewno pisze jakas mega riposte
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Lopaty guru sie przydadza jak bedzie trzeba ciebie odkopywac najebanego z zasp On napewno pisze jakas mega riposte Ja w zaspie nie leżałem No jak dowali to od razu 4 strony dojdą
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Chyba zamknal sie w sobie Co ja zrobiłem ;(
Miszka82 Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siemanko Czester..możesz porozmawiać z tym Różowym gadem, bo się panoszy na Katowickich, bzdury wypisuje i nawet do spamu tego nie można zaliczyc :polew:
Guregoru Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 Siemanko Czester..możesz porozmawiać z tym Różowym gadem, bo się panoszy na Katowickich, bzdury wypisuje i nawet do spamu tego nie można zaliczyc :polew: No i gdzie się wpie*dalasz między wódkę a zakąskę
Rekomendowane odpowiedzi